Δήμος Σικυωνίων: Σε εξέλιξη η κακοκαιρία – Σημαντικές ανακοινώσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σύμφωνα με Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, στην περιοχή μας βρίσκεται σε εξέλιξη νέα επιδείνωση του καιρού με κύρια χαρακτηριστικά για την περιοχή μας, ισχυρές χιονοπτώσεις, θυελλώδεις βόρειους ανέμους, καθώς και παγετό.

Ο εκχιονισμός του οδικού δικτύου γίνεται με εντατικούς ρυθμούς τόσο από τον Δήμο Σικυωνίων όσο και από τα μηχανήματα της Περιφέρειας. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι οδηγοί που πρόκειται να μετακινηθούν θα πρέπει να έχουν μαζί τους αντιολισθητικές αλυσίδες για τα οχήματά τους.

xionia katharismos

Παρακαλούμε πολύ για την ασφάλειά σας, να αποφύγετε τις άσκοπες μετακινήσεις – κατά τη διάρκεια εκδήλωσης των έντονων φαινομένων– τόσο ως πεζοί αλλά και με τα οχήματά σας.

Θερμαινόμενοι χώροι

Ο Δήμος Σικυωνίων για την προστασία των πολιτών και κυρίως των ευάλωτων ομάδων, θα λειτουργήσει σε 24ωρη βάση θερμαινόμενους χώρους:

  • Στην ΔΕ Σικυωνίων – ΚΑΠΗ ΚΙΑΤΟΥ, Κλεισθένους 57
  • Στην ΔΕ Στυμφαλίας – πρώην Δημαρχείο, Καλλιάνοι
  • Στην ΔΕ Φενεού – πρώην Δημαρχείο, Γκούρα

 

Κλειστά τα σχολεία και αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022

Λόγω της νέας επιδείνωσης του καιρού και των ακραίων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή μας αύριο Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2022, ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ οι ΒΡΕΦΙΚΟΙ, ΠΑΙΔΙΚΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ, τα ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ, τα ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, τα ΓΥΜΝΑΣΙΑ και τα ΛΥΚΕΙΑ του Δήμου Σικυωνίων.

Δεν θα πραγματοποιηθεί αποκομιδή απορριμμάτων λόγω παγετού

Επιπλέον αύριο ΤΡΙΤΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2022, δεν θα πραγματοποιηθεί, λόγω παγετού, αποκομιδή απορριμμάτων στην ΣΙΚΥΩΝΙΩΝ, εκτός από τις κάτωθι περιοχές: Πόλη του Κιάτου, Κάτω Διμηνιό, Πάσιο, Τραγάνα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνέντευξη τύπου για το θέμα του νερού παραχώρησε ο Δήμαρχος Κορινθίων Νίκος Σταυρέλης

 Ο Δήμαρχος ανέπτυξε δύο κύριους άξονες, τις υπερκαταναλώσεις και τους μεγαλοοφειλέτες.           Το φαινόμενο των υπερκαταναλώσεων παρατηρείται κυρίως σε κάποια χωριά και λιγότερο στην πόλη της Κορίνθου, όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Δήμαρχος « Είναι αδιανόητο ο Δήμος να μην ποτίζει δημοτικούς κήπους και γκαζόν για να εξοικονομούμε νερό από την ύδρευση και να βλέπουμε ασύστολη

Ανοιχτή εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου»

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου και η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης του Προγράμματος Πελοπόννησος 2021-2027 σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα: «Η συμβολή του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020 στην Ανάπτυξη της Πελοποννήσου» και στόχο την ενημέρωση φορέων και πολιτών για την υλοποίηση του Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Πελοποννήσου 2014-2020, την συμβολή του στην ανάπτυξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, αλλά και τις προοπτικές

Προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση του Δήμου Γορτυνίας λόγω Υψηλού Κινδύνου Πυρκαγιάς 

Ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς στο Δήμο Γορτυνίας είναι υψηλός (κατηγορία κινδύνου 3) για αύριο Σάββατο 22 Ιουνίου, σύμφωνα με τον Ημερήσιο Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς που εκδόθηκε από την Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.Σε ισχύ είναι η απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Αρκαδίας κ. Κώστα Μανδρώνη, για την προληπτική απαγόρευση κυκλοφορίας σε δάση και περιοχές Natura, σύμφωνα με την

Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [192.82 KB] The post Ανακοίνωση σχετικά με την Λαϊκή Αγορά Κορίνθου appeared first on .

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο