Σταύρος Αραχωβίτης από τη Νεμέα: Τα λεφτά πάνε στα έργα και όχι στις μίζες!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση για τον νέο Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σταύρο Αραχωβίτη, στη Νεμέα την Παρασκευή 31 Αυγούστου, όπου εγκαινίασε τις εκδηλώσεις «Μεγάλες Μέρες της Νεμέας 2018», που συνδιοργανώνουν ο Δήμος Νεμέας με το Σύνδεσμο Οινοποιών ΠΟΠ Νεμέας και τον Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Νεμέας.

Ο κ. Αραχωβίτης αναφέρθηκε κατά την ομιλία του στην γενικότερη κατάσταση στο χώρο των οινοπαραγωγών και αφού προηγουμένως άκουσε για την σωρεία των έργων που συντελούνται στην περιοχή και όχι μόνο τόνισε ότι: »Τα λεφτά πάνε στα έργα και όχι στις μίζες! »


araxovitis

Βιογραφικό

O Σταύρος Αραχωβίτης γεννήθηκε στο Ξηροκάμπι Λακωνίας στις 14/12/1972, έχει σπουδάσει στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και είναι γεωπόνος στο επάγγελμα.

Είναι συντονιστής της ΕΠ.Ε.Κ.Ε Αγροτικής Ανάπτυξης, Μέλος της Ομάδας Φιλίας Αρμενίας, Μέλος του Τμήματος Αγροτικής Πολιτικής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην μέλος Δ.Σ του Παραρτήματος ΓΕΩΤ.Ε.Ε Πελοποννήσου.

Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη για πρώτη φορά στις εκλογές του Μαΐου του 2012, επανεξελέγη τον Ιανουάριο και τον Σεπτέμβριο του 2015.

Διετέλεσε εξωτερικός συνεργάτης της Αγροτικής Τράπεζας της Ελλάδας με αντικείμενο τις εκτιμήσεις εμπορικής αξίας αγροτεμαχίων. Ασχολήθηκε με τη σύνταξη διαγνωστικών και τεχνικοοικονομικών μελετών, εργάσθηκε επίσης ως τεχνικός σύμβουλος σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις παραγωγής βιολογικών προϊόντων καθώς και σε μονάδες που ασχολούνται με την επεξεργασία – τυποποίηση και προώθηση βιολογικών προϊόντων.

Είναι τακτικό μέλος του ΓΕΩ.ΤΕ.Ε, ενώ διετέλεσε γραμματέας του Συλλόγου Γεωπόνων (2004-2005)

Ο νέος υπουργός είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.

Πηγή: www.nemeapress.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλήνιες 2024: Βήμα – βήμα η δημιουργία κωδικών για την υποβολή μηχανογραφικού

Την Παρασκευή 28 Ιουνίου αναμένεται να ολοκληρωθεί η διαδικασία...

Καιρός: Ισχυροί άνεμοι και υψηλές θερμοκρασίες

Ισχυροί άνεμοι έως και τοπικά επτά - οκτώ μποφόρ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο