Υπογράφηκε εργολαβικό συμφωνητικό 1,4 εκ ευρώ για το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κορίνθου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο, στα γραφεία της Μητρόπολης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο περιφερειάρχης Π.

Νίκας υπέγραψε το εργολαβικό συμφωνητικό ύψους 1.463.039,47 ευρώ για την αλλαγή χρήσης υπάρχοντος ισόγειου κτίσματος σε μοναδα φροντίδας ηλικιωμένων, με εργασίες που αφορούν ισόγεια προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και αλλαγή όψεων στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κορίνθου “Το έργον του Αποστόλου Παύλου”.

Ο Π. Νίκας, στη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Διονύσιο -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσου Γκιολή και Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργου Οικονόμου, όπως και της εντεταλμένης για θέματα πολιτισμού περιφερειακής συμβούλου Αθηνάς Κόρκα- επισήμανε για μία ακόμα φορά το προνοιακό έργο της Εκκλησίας και την προσφορά της στο συγκεκριμένο επίπεδο, “σε ένα κράτος που υστερεί σημαντικά σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής και προνοιακών δομών” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας και υπέγραψε συμβάσεις άλλων μικρότερων έργων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:06:35

Στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας οι Αιγύπτιοι κατηγορούμενοι για το Ναυάγιο της Πύλου

Σε διαδικασία απελευθέρωσης από τις φυλακές Ναυπλίου βρίσκονται οι...

Υπηρεσία Καθαριότητας Σπάρτης: Η διαδικασία για την αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

Η Υπηρεσία Καθαριότητας υπενθυμίζει στους δημότες ότι για την...

Συνέδριο ΕΝΠΕ στην Πάτρα | Δημήτρης Πτωχός: «Θεσμική θωράκιση των Περιφερειών, ανάπτυξη, αναβάθμιση»

Απλοποίηση των διαδικασιών, ομογενοποίηση, ολιστική προσέγγιση και αποκέντρωση ήταν οι κατευθύνσεις στις οποίες αναφέρθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, κατά τη διάρκεια του θεματικού συνεδρίου της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας, με θέμα «Οι Περιφέρειες μπροστά στις προκλήσεις: Θεσμική Θωράκιση – Αγροτική Ανάπτυξη», που πραγματοποιείται στην Πάτρα, 22 και 23 Μαΐου. «Με καταλύτες την κλιματική αλλαγή και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο