Υπογράφηκε εργολαβικό συμφωνητικό 1,4 εκ ευρώ για το Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κορίνθου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας επισκέφθηκε νωρίς το απόγευμα σήμερα τον μητροπολίτη Κορίνθου Διονύσιο, στα γραφεία της Μητρόπολης.

Στο πλαίσιο της επίσκεψης, ο περιφερειάρχης Π.

Νίκας υπέγραψε το εργολαβικό συμφωνητικό ύψους 1.463.039,47 ευρώ για την αλλαγή χρήσης υπάρχοντος ισόγειου κτίσματος σε μοναδα φροντίδας ηλικιωμένων, με εργασίες που αφορούν ισόγεια προσθήκη κατ’ επέκταση, εσωτερικές διαρρυθμίσεις και αλλαγή όψεων στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Κορίνθου “Το έργον του Αποστόλου Παύλου”.

Ο Π. Νίκας, στη συνάντησή του με τον μητροπολίτη Διονύσιο -παρουσία των αντιπεριφερειαρχών Κορινθίας Χάρη Βυτινιώτη, ΠΕΠ/ΕΣΠΑ και ευρωπαϊκών προγραμμάτων Τάσου Γκιολή και Αθλητισμού και Ενέργειας Γιώργου Οικονόμου, όπως και της εντεταλμένης για θέματα πολιτισμού περιφερειακής συμβούλου Αθηνάς Κόρκα- επισήμανε για μία ακόμα φορά το προνοιακό έργο της Εκκλησίας και την προσφορά της στο συγκεκριμένο επίπεδο, “σε ένα κράτος που υστερεί σημαντικά σε επίπεδο κοινωνικής πολιτικής και προνοιακών δομών” όπως χαρακτηριστικά σημείωσε ο περιφερειάρχης, ο οποίος στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της Π.Ε. Κορινθίας και υπέγραψε συμβάσεις άλλων μικρότερων έργων.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο