Επισιτιστική βοήθεια του Δήμου Κορινθίων προς τους απόρους.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Κοινωνική Σύμπραξη Περιφερειακής Ενότητας Κορινθίας, με επικεφαλής εταίρο (Δικαιούχο) τον Δήμο Κορινθίων ο οποίος υλοποιεί, Δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, καλεί τους ωφελούμενους του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD), να προσέλθουν στα σημεία διανομής με σκοπό να παραλάβουν τη ποσότητα που τους αναλογεί για τα είδη : «Κοτόπουλο Νωπό Ολόκληρο, και είδη βασικής υλικής συνδρομής».

Η επισιτιστική Συνδρομή η οποία χρηματοδοτείται από το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), αφορά εκείνους που υπέβαλαν αίτηση υπαγωγής στο Πρόγραμμα, το διάστημα Ιούλιος – Αύγουστος 2015 και συμπεριλαμβάνονται στον Πίνακα εγκριθέντων σύμφωνα με την προβλεπόμενη διαδικασία.

Τα σημεία διανομής είναι :

– Δημοτική αγορά Κορίνθου (εσωτερικά καταστήματα)

– Πρώην δημοτικό κατάστημα Εξαμιλίων.

Οι δικαιούχοι μπορούν να προσέρχονται και σήμερα Τρίτη σε όλη την διάρκεια της ημέρας έως τις 5.00 μ.μ. το απόγευμα, και την Τετάρτη 17-2-2016 έως τις 1.00 μ.μ, σύμφωνα με ενημέρωση που έχουν λάβει για το σημείο διανομής που θα παραλάβουν .
Οι δικαιούχοι του Προγράμματος, θα παραλαμβάνουν την ποσότητα που τους αναλογεί, με την επίδειξη του δελτίου της αστυνομικής τους ταυτότητας και του ΑΜΚΑ . Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος δεν δύναται να προσέλθει αυτοπροσώπως στο σημείο διανομής , τα προϊόντα μπορούν να παραλαμβάνονται από τρίτο πρόσωπο που φέρει εξουσιοδότηση με βεβαίωση γνησίου της υπογραφής του ή συμβολαιογραφικό πληρεξούσιο.

Αν ο ωφελούμενος, δεν προσέλθει , τα νωπά προϊόντα θα παραδοθούν σε δομές συσσιτίων

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο