Συνέργειες για την Ένταξη και την Ισότητα στην Κορινθία

Η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και συγκεκριμένα η Διαμεσολαβήτρια ΑμεΑ και η Διαμεσολαβήτρια Ρομά της Δομής, πραγματοποίησαν επίσκεψη, την Τετάρτη 07 Μαΐου 2025, στα Κέντρα Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων και του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων. Στο πλαίσιο της επίσκεψης διαπιστώθηκε η τήρηση των κανόνων φυσικής και

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Συντονιστική Δομή Κοινωνικής Ένταξης της Γενικής Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας και συγκεκριμένα η Διαμεσολαβήτρια ΑμεΑ και η Διαμεσολαβήτρια Ρομά της Δομής, πραγματοποίησαν επίσκεψη, την Τετάρτη 07 Μαΐου 2025, στα Κέντρα Κοινότητας του Δήμου Σικυωνίων και του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης διαπιστώθηκε η τήρηση των κανόνων φυσικής και ψηφιακής προσβασιμότητας ΑμεΑ, δόθηκαν επιμέρους κατευθύνσεις και συζητήθηκε ο σχεδιασμός του πλάνου δράσεως και συνεργασίας μεταξύ των Κέντρων Κοινότητας και της Συντονιστικής Δομής.
Σχετικά με την επίσκεψη στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Λουτρακίου- Περαχώρας- Αγίων Θεοδώρων, οργανώθηκε το πλαίσιο της επικείμενης δράσης για την ημέρα της μητέρας, που θα έχει ως επίκεντρο τις μητέρες της Κοινότητας Ρομά.
Τέλος προτάθηκαν ενέργειες δικτύωσης με φορείς/ δομές ΑμεΑ της ΠΕ Κορινθίας, με σκοπό την υλοποίηση δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης του τοπικού πληθυσμού. Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου και τα Στελέχη της Συντονιστικής Δομής.
spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος