Θρήνος στον Πύργο: 24χρονος έβαλε τέλος στην ζωή του

Με τραγικό τρόπο φαίνεται ότι επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 24χρονος από τον Πύργο, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος στη σκάλα της ταράτσας του σπιτιού του χθες τα ξημερώματα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με τραγικό τρόπο φαίνεται ότι επέλεξε να βάλει τέλος στη ζωή του ένας 24χρονος από τον Πύργο, καθώς βρέθηκε απαγχονισμένος στη σκάλα της ταράτσας του σπιτιού του χθες τα ξημερώματα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα ευρήματα της αστυνομικής έρευνας, ο 24χρονος εντοπίστηκε λιγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα από τον πατέρα του, ο οποίος προσπάθησε να αποτρέψει το μοιραίο κόβοντας το σκοινί και καλώντας την Αστυνομίας. Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί, οι οποίοι βρήκαν τον 24χρονο ανάσκελα και σκεπασμένο με κουβέρτα. Αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πύργου, όμως ήταν ήδη αργά καθώς οι γιατροί απλώς διαπίστωσαν τον θάνατό του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 24χρονος είχε αφήσει δίπλα του και ένα σημείωμα, στο οποίο φέρεται να εξηγούσε τους λόγους που τον ώθησαν στην αυτοχειρία.

Την υπόθεση χειρίζονται οι αστυνομικοί του ΑΤ Πύργου.

patrisnews.com

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης