Συμβολική κατάληψη της Νέας Εθνικής οδού Ναυπλίου – Μυκηνών – Κορίνθου από τους αγρότες (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο χωριό Ανυφί, μετά από πρόσκληση του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Αργολίδας (ΑΚΣΥΝΑ),συγκεντρώθηκαν οι αγρότες της Αργολίδας και αποφάσισαν στις 11:00 π.μ. τον αποκλεισμό της Νέας Εθνικής οδού Ναυπλίου – Μυκηνών – Κορίνθου.

[iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/aecwuMJEdXc” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Αγρότες με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα παρατάχθηκαν στο πλάι της  Εθνικής οδού χωρίς να αποκλείσουν κανένα ρεύμα, στο ύψος της Εκκλησίας του Αγίου Γεωργίου που βρίσκεται στην διασταύρωση Ανυφί και Πλατανίτη.

agrotes katalipsi ethnikis nauplio mikines kotinthos

Σε σχετική ανακοίνωσή του ο Αγροτοκτηνοτροφικός Συλλογος Αργολίδας, αναφέρει:

“Με εφαλτήριο τα μπλόκα που έχουν στηθεί σε αρκετά σημεία της χώρας, κλιμακώνουμε τον αγώνα μας για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας, αιτημάτων επιβίωσης για εμάς και τις οικογένειες μας.

agrotes katalipsi

Με την κλιμάκωση του αγώνα μας απαντάμε και στην άρνηση της κυβέρνησης να δεχτεί την πρόταση για συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και κλιμάκιο συναρμόδιων υπουργών.

Απευθύνουμε κάλεσμα σε όλους τους μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους να βρεθούν στον δρόμο του αγώνα, συμμετέχοντας μαζικά στις κινητοποιήσεις της αγωνιζόμενης μικρομεσαίας αγροτιάς”.

www.argolikeseidhseis.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο