Κορινθία: Συλλήψεις για ναρκωτικά και καταδικαστικά έγγραφα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ
Συνελήφθησαν δύο (2) άτομο για ναρκωτικά Συνελήφθησαν, χθες (25.5.2024) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Κορινθίας, -2- ημεδαποί, ηλικίας 50 και 58 ετών, αντίστοιχα, γιατί σε έρευνα που έγινε σε όχημα καθώς και στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -37,7- γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης, συνολικού βάρους -7,7- γραμμαρίων και -87- ναρκωτικά δισκία, ενώ στην κατοχή του 50χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για ναρκωτικά  Συνελήφθη, χθες (25.5.2024) το απόγευμα, στην Κόρινθο, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Κορινθίας, 56χρονος ημεδαπός, γιατί κατείχε ποσότητα ηρωίνης συνολικού βάρους -27,8- γραμμαρίων και μικροποσότητα κοκαΐνης, οι οποίες κατασχέθηκαν. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Κορίνθου.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικά έγγραφα Συνελήφθη, χθες (25.5.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, 69χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσαν -2- αποφάσεις του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου και του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κορίνθου, αντίστοιχα,  για πλαστογραφία. 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κωνσταντινόπουλος: Τον κ. Μητσοτάκη τον τιμώρησε ο κόσμος (vid)

Βασικά σημεία της συνέντευξής του Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου στον τηλεοπτικό...

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ

Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν...

Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 17:00, ξεκινά η...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο