Συλλήψεις στην Μεσσηνία για κλοπές και καταδικαστικό έγγραφο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτικό Δελτίο Αδικημάτων και Συμβάντων Πελοποννήσου.

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
Συνελήφθη ένα (1) άτομο μετά από Ένταλμα Σύλληψης Συνελήφθη, χθες (23.5.2024) το μεσημέρι, στη Μεσσήνη, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Μεσσήνης, 20χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε Ένταλμα Σύλληψης του Α΄ Ανακριτικού Τμήματος Καλαμάτας, για  διακεκριμένη κλοπή.
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (23.5.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Καλαμάτας, για κλοπή. 
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για καταδικαστικό έγγραφο Συνελήφθη, χθες (23.5.2024) το πρωί, στην Καλαμάτα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, 43χρονος ημεδαπός, γιατί σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Καλαμάτας, για διακεκριμένη κλοπή. 
Συνελήφθη ένα (1) άτομο για απάτη  Προχθές (22.5.2024), άγνωστος δράστης προσποιούμενος τον ιατρό επικοινώνησε με ηλικιωμένη ημεδαπή και με το πρόσχημα άμεσης χειρουργικής επέμβασης συγγενικού της προσώπου, κατάφερε να την πείσει να τοποθετήσει στην είσοδο της οικίας της, σακούλα με χρήματα. Ύστερα από εμπεριστατωμένη αστυνομική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι αυτός που παρέλαβε την σακούλα με το χρηματικό ποσό ήταν 59χρονος ημεδαπός, ο οποίος χθες (23.5.2024) το μεσημέρι εντοπίσθηκε στην Καλαμάτα και συνελήφθη. Τέλος, ανωτέρω χρηματικό ποσό βρέθηκε και αποδόθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλήνιες 2024: Τα θέματα στα μαθήματα που εξετάστηκαν σήμερα στα ΕΠΑΛ

Σήμερα Παρασκευή 14 Ιουνίου οι μαθητές των ΕΠΑΛ εξετάστηκαν...

Ξεκινούν οι αιτήσεις στις 50 Επαγγελματικές Σχολές (ΕΠΑΣ) Μαθητείας της ΔΥΠΑ

Σήμερα, Δευτέρα 17 Ιουνίου και ώρα 17:00, ξεκινά η...

Καιρός: Αίθριος με μικρή άνοδο της θερμοκρασίας

Γενικά αίθριος καιρός προβλέπεται για σήμερα, Δευτέρα (17/6) σύμφωνα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο