Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που ο παιδοκτόνος της 6χρονης πηγαίνει στον κάδο σκουπιδιών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο μικροσκόπιο της ΕΛΑΣ βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο-ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας καταστήματος, στο οποίο πιθανότατα έχει καταγραφεί η σκηνή που ο παιδοκτόνος αφήνει τη σορό της 6χρονης Στέλλας στον κάδο σκουπιδιών στην Αγία Βαρβάρα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/jXz9mJisEOk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Πρόκειται για βίντεο-ντοκουμέντο που έφερε στη δημοσιότητα ο Alpha και το οποίο πήραν οι αστυνομικοί από τα ξημερώματα και επεξεργάζονται, ώστε να δουν τις κινήσεις απόστρατου αξιωματικού της ΕΛΑΣ. Πιο συγκεκριμένα να δουν τι ακριβώς έκανε τη στιγμή που εξήλθε της οικείας του και κινήθηκε προς τον κάδο και εξετάζουν βήμα προς βήμα μία διαδρομή περίπου 150 μέτρων που διένυσε.

Στο βίντεο, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται ο δράστης να βαδίζει αυτή την απόσταση έχοντας στα χέρια του το άψυχο σώμα της εξάχρονης και μια σακούλα με τα κοσμήματα της γυναίκας του, για να… σκηνοθετήσει την ληστεία στο σπίτι του.

Πηγή:  iefimerida.gr

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο