Την ενοχή της μαύρης χήρας πρότεινε ο εισαγγελέας

Ολοκληρώνεται η δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε την Αργολίδα και όχι μόνο στο Μεικτό Ορκωτό Τρίπολης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ολοκληρώνεται η δίκη της υπόθεσης που συγκλόνισε την Αργολίδα και όχι μόνο στο Μεικτό Ορκωτό Τρίπολης.

Η κατηγορούμενη για τον φόνο του συζύγου της στην Κοιλάδα της Αργολίδας Δήμητρα Βούλγαρη δεν απολογήθηκε και αποχώρησε, προκειμένου να αγορεύσει ο εισαγγελέας και οι δικηγόροι.

Ο εισαγγελέας ζήτησε να κηρυχθεί ένοχη η κατηγορούμενη για τις κατηγορίες που της έχουν αποδοθεί, ενώ τόνισε ότι υπάρχει πιθανή εμπλοκή και τρίτου προσώπου.
Δεν ξεκαθαρίστηκε ποιο είναι αυτό το τρίτο πρόσωπο.

«Θεωρούμε ότι πρέπει να γίνει τροποποίηση όσον αφορά τα πραγματικά περιστατικά. Ο σύζυγός της όπλισε το όπλο, έγινε μια συμπλοκή, ήρθε ο πρώτος πυροβολισμός που δεν ήταν ο θανατηφόρος και μετά η χαριστική βολή», είπε τέλος ο εισαγγελέας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης