Δεν χάνουν το επίδομα ανεργίας όσοι συμμετέχουν στο voucher

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O χρόνος συμμετοχής όσων ανέργων έλαβαν μέρος σε πρόγραμμα voucher, εξαιρείται από τον υπολογισμό του ανώτατου ορίου των 400 ημερήσιων επιδομάτων ανεργίας κατά την τελευταία τετραετία

Tην διασφάλιση του επιδόματος ανεργίας για τους δικαιούχους που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιταγής επανένταξης στην αγορά εργασίας με voucher, προβλέπει τροπολογία που κατάθεσε το υπουργείο Εργασίας, στο νομοσχέδιο για την κοινωνική οικονομία.

Με την τροπολογία, εξαιρείται από τον υπολογισμό του ανώτατου ορίου των 400 ημερήσιων επιδομάτων ανεργίας κατά την τελευταία τετραετία, ο χρόνος συμμετοχής όσων ανέργων έλαβαν μέρος στο πρόγραμμα της επιταγής (voucher) επανένταξης στην αγορά εργασίας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα επανένταξης, οι επιδοτούμενοι άνεργοι, δικαιούνται την επιταγή, η αξία της οποίας είναι ίση με το ποσό της επιδότησης που θα ελάμβαναν ως άνεργοι.

Με το ποσό αυτό, μέσω προγραμμάτων του ΟΑΕΔ, επιδοτούνται επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, για την πρόσληψη των επιδοτούμενων ανέργων.

Κατά τη διάρκεια της απασχόλησης, ο χρόνος αυτός δεν θα προσμετράται ως επιδότηση ανεργίας.

ageliesergasias.gr

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • ΟΑΕΔ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο