ΑρχικήΑΡΓΟΛΙΔΑΔήμος ΝαυπλιέωνΝαύπλιο: Φώτισε η Νέα Πόλη Κούρτη - Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η...

Ναύπλιο: Φώτισε η Νέα Πόλη Κούρτη – Προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η ανάπλαση

Η αστική ανάπλαση στην περιοχή Νέα Πόλη – Κούρτη Ναυπλίου, προχωρά με γοργούς ρυθμούς, με στόχο τη δημιουργία ενός σύγχρονου, βιώσιμου και λειτουργικού υπαίθριου χώρου αναψυχής και πρασίνου.

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκαν δοκιμές στο φωτισμό των κοινόχρηστων χώρων, σημείο κατατεθέν των αναγκαίων και προ απαιτούμενων εργασιών για την αναβάθμιση του χώρου. 

“Ως Δημοτική Αρχή, συνεχίζουμε την τεράστια προσπάθεια για εξοικονόμηση ενέργειας με φθηνότερες και εξυπνότερες λύσεις, ευελπιστώντας παράλληλα ότι με την ολοκλήρωση της συγκεκριμένης ανάπλασης και με άλλων αντίστοιχων παρεμβάσεων θα βελτιώσουμε την ποιότητα και τον τρόπο ζωής των κατοίκων του Δήμου μας, με παράλληλο στόχο την προσέλκυση περισσότερων επισκεπτών”, ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων, Δημήτρης Κωστούρος και συνέχισε λέγοντας «Οι διαμορφώσεις των κοινόχρηστων χώρων στη Νέα Πόλη Κούρτη φωτίζονται δοκιμαστικά! Τώρα που τα έργα παίρνουν μορφή αντιλαμβάνονται οι νοήμονες πολίτες ότι το όραμα μας γίνεται πράξη».

Μετάβαση στο περιεχόμενο