Απολογισμός με πλεόνασμα σε οικονομική κοινωνική πολιτιστική και τουριστική πολιτική στον Δήμο Ναυπλιέων

Σε πείσμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας ο Δήμος Ναυπλιέων καταφέρνει και παρουσιάζει έναν απολογισμό με πλεόνασμα 700.000euro, με μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους, με αύξηση της δημοτικής περιουσίας και συγχρόνως ταμειακά διαθέσιμα, αναφέρει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σε σχετική ανακοίνωσή του. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε πείσμα της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας ο Δήμος Ναυπλιέων καταφέρνει και παρουσιάζει έναν απολογισμό με πλεόνασμα 700.000euro, με μείωση των υποχρεώσεων προς τρίτους, με αύξηση της δημοτικής περιουσίας και συγχρόνως ταμειακά διαθέσιμα, αναφέρει ο Δήμαρχος Ναυπλιέων σε σχετική ανακοίνωσή του. 

Δήμαρχος Ναυπλιέων

“Επισημαίνοντας την τεράστια μείωση της κρατικής χρηματοδότησης των τελευταίων ετών, είναι ξεκάθαρη η εικόνα της δημοτικής αρχής για χρηστή διοίκηση και νοικοκύρεμα.

Αξιοσημείωτο είναι ότι η οικονομική πολιτική του δήμου με αυτό το θετικό πρόσημο ασκείται με μια κοινωνική πολιτική που αγγίζει τον άριστο βαθμό.

Η Δημοτική Αρχή δούλεψε και δουλεύει με έργα σε κάθε σημείο του Δήμου, σε κάθε πολιτιστική, αθλητική και τουριστική δράση, με στόχο την αναζωογόνηση της τοπικής οικονομίας καταφέρνοντας έτσι να κρατήσει την πόλη και όλο το δήμο όρθιο και ζωντανό.

Και φυσικά τα αποτελέσματα του φετινού απολογισμού δεν ήρθαν με μαγικές λύσεις.

Απαιτήθηκε σκληρή δουλειά και χρόνος από όλους αυτούς που η ευημερία του Δήμου είναι προτεραιότητά τους.

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος εμφανώς και δικαίως ικανοποιημένος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Με περηφάνια ευχαριστώ και συγχαίρω τόσο τους προϊσταμένους και υπαλλήλους της οικονομικής υπηρεσίες, όσο και όλους τους αιρετούς που καθημερινά παλεύουν για να έχουμε σήμερα αυτά τα αποτελέσματα.

Καταφέραμε δίχως εκπτώσεις και υποχωρήσεις αυτό τον απολογισμό, ο οποίος μας δίνει τη δύναμη να είμαστε ακόμα πιο διεκδικητικοί, ακόμα πιο παραγωγικοί και οραματικοί πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο και την καθημερινότητά του.»

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης