Υπογράφηκε η σύμβαση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Υπογράφηκε σήμερα η σύμβαση του έργου «Αγροτική Οδοποιία Δήμου Βόρειας Κυνουρίας» με την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας κας Παρασκευής Τσιώλη και τον Δήμαρχο Βόρειας Κυνουρίας κ. Γιώργο Καμπύλη.

Το έργο είχε αρχικό προϋπολογισμό 2.830.000,00€ και κατόπιν της οικονομικής προσφοράς της αναδόχου ανατέθηκε με ποσό 1.628.215,95€ (πλέον ΦΠΑ 24%).

Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης».

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών του έργου, ορίζεται σε εκατόν ογδόντα (180) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Κατά την εκτέλεση του έργου θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποκατάσταση βατότητας και κανονικοποίηση της διατομής των επιλεγμένων αγροτικών οδών. Πιο συγκεκριμένα προβλέπονται εργασίες κατασκευής επενδυμένης αποχετευτικής τάφρου του οδοστρώματος, ασφαλτικές εργασίες και εργασίες διαγράμμισης και τοποθέτηση στηθαίων ασφαλείας στα σημεία όπου θα κατασκευαστεί ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας.

Το συγκεκριμένο έργο απαντά σε σοβαρά προβλήματα της περιοχής και με την ολοκλήρωσή του θα συμβάλλει στην έμπρακτη στήριξη κυρίως του πρωτογενούς τομέα. Πρόκειται για μία μεγάλη παρέμβαση, η οποία θα υλοποιηθεί και θα δημιουργήσει ασφαλείς οδικές υποδομές, που χρειάζονται κυρίως όσοι δραστηριοποιούνται στον αγροτικό τομέα, ο οποίος αποτελεί και πυλώνα της τοπικής μας οικονομίας. Αναβαθμίζουμε το αγροτικό οδικό δίκτυο. Αλλάζουμε την καθημερινότητα στις τοπικές μας Κοινότητες. Διευκολύνουμε την πρόσβαση των κατοίκων στις γεωργικές καλλιέργειες, στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις και συνεχίζουμε.

Γιώργος Καμπύλης, Δήμαρχος Βόρειας Κυνουρίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 18 Ιουνίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

ΣΑΟΟ: Εξόρμηση στα πανέμορφα καστανοδάση του Πάρνωνα

Την Κυριακή 23 Ιουνίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατών...

Συνελήφθησαν δύο άτομα για ναρκωτικά στη Μεσσηνία

Χθες (18.6.2024) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο