Ο Αν. ΥΠΑΑΤ, Γ. Τσιρώνης, στο Λεωνίδιο Αρκαδίας στο πλαίσιο του φεστιβάλ «ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ»

Επίσκεψη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 6 έως και το Σάββατο, 7 Ιουλίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Επίσκεψη στο Λεωνίδιο Αρκαδίας θα πραγματοποιήσει από την Παρασκευή 6 έως και το Σάββατο, 7 Ιουλίου, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, έπειτα από πρόσκληση του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα, στο πλαίσιο του φεστιβάλ προβολής και προώθησης τοπικών παραδοσιακών προϊόντων, ΜΕΛΙΤΖΑΖΖ.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί την Παρασκευή 6 Ιουλίου στις 19:00μμ με τον Δήμαρχο Νότιας Κυνουρίας, Χαράλαμπο Λυσίκατο, στο Δημαρχείο Λεωνιδίου, ενώ στις 19:30μμ θα παραστεί στην παρουσίαση βιβλίου «Τα ασκητήρια της Κυνουρίας» στην Φάμπρικα Πολιτισμού στο Λεωνίδιο, όπου παρόντες θα είναι επίσης ο Περιφερειάρχης, βουλευτές, δήμαρχοι και τοπικοί φορείς.

Στις 20:30μμ ο Γιάννης Τσιρώνης θα  συμμετάσχει στον μεγαλύτερο τσακώνικο χορό στα σοκάκια και στον κεντρικό δρόμο του Λεωνιδίου, ενώ στις 21:30μμ θα απευθύνει χαιρετισμό στην επίσημη εκδήλωση στην πλατεία Μητρόπολης, όπου θα γίνει επίσης καταγραφή των χορευτών για το βιβλίο «γκίνες».

Το Σάββατο 7 Ιουλίου ο Γιάννης Τσιρώνης θα συναντηθεί στις 11:00πμ με φορείς εναλλακτικού οικολογικού τουρισμού στο γραφείο του δημάρχου. Στις 11:30πμ θα έχει συνάντηση εργασίας με αλιείς της περιοχής και στις 12:00 το μεσημέρι  με αγρότες και κτηνοτρόφους, στην βιβλιοθήκη του Δήμου.

Το απόγευμα του Σαββάτου, ο Αν. Υπουργός στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα παραστεί σε εκδηλώσεις στην «φάμπρικα πολιτισμού», όπως παρουσίαση τσακώνικου χορού και γευσιγνωσία και οινογνωσία στο περίπτερο του Συλλόγου οινοποιών Νεμέας.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πως αμείβεται η εορτή της 28ης Οκτωβρίου

Η ΓΣΕΕ ενημερώνει ότι οι εργαζόμενοι που θα απασχοληθούν την 28η Οκτωβρίου, υποχρεωτική αργία, δικαιούνται προσαύξηση 75%, ενώ η αμοιβή όσων δεν εργαστούν εξαρτάται από το σύστημα και τον τρόπο πληρωμής τους.

Η 21η Γιορτή Κάστανου 2026 έρχεται στην Άρνα – Ένα τριήμερο γεμάτο γεύσεις, παράδοση και διασκέδαση – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Η 21η Γιορτή Κάστανου θα πραγματοποιηθεί στην Άρνα του Δήμου Σπάρτης από τις 30 Οκτωβρίου έως την 1η Νοεμβρίου 2026, με υπαίθρια αγορά, μουσικές εκδηλώσεις, χορούς και παραδοσιακό γλέντι.

Το Παράλιο Άστρος υποδέχεται το 16ο Catamarans Cup – Συνάντηση ιστιοπλοΐας και φιλοξενίας στη Βόρεια Κυνουρία

Το Γραφείο Δημάρχου Άστρους Κυνουρίας παραθέτει τα στοιχεία επικοινωνίας του, μεταξύ των οποίων τηλέφωνα, ηλεκτρονική διεύθυνση και τον ιστότοπο του Δήμου.

Μ. Σιάνη – Ντέϊβις: «Στόχος του συγγραφέα είναι να πετύχει στο να κάνει τον αναγνώστη να θεωρήσει αληθινό το επινοημένο»

Το Πελοποννησιακό Πρακτορείο Ειδήσεων είχε τη χαρά να συνομιλήσει...