Συγχαρητήριο μήνυμα από τον Δήμο Μεγαλόπολης για την επιτυχία του Παναγιώτη Μπουζιάνη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συγχαρητήριο μήνυμα απέστειλε ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης για την επιτυχία του Παναγιώτη Μπουζιάνη στους Πανελλήνιους Αγώνες, με την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στην Σφαιροβολία.

Για την μεγάλη σημερινή επιτυχία του αθλητή του Γ.Σ.Μ. “Λύκαια” Παναγιώτη Μπουζιάνη στους Πανελλήνιους Αγώνες, με την κατάκτηση του Χρυσού Μεταλλίου στην Σφαιροβολία, όλοι οι Μεγαλοπολίτες νιώθουμε υπερηφάνεια.

Ως Δημοτική Αρχή, εκπροσωπώντας όλους τους Δημότες, συγχαίρουμε για την εξαίρετη επίδοση του τον κορυφαίο αθλητή μας.Ελπίζουμε η αθλητική του πορεία να αποτελέσει κίνητρο για πολλά νεότερα παιδιά.

Ιδιαιτέρως συγχαίρουμε επίσης τον προπονητή του, όπως και τους παράγοντες του Συλλόγου. Άπαντες αποδεικνύουν ότι ο Σύλλογος “Λύκαια” με την σοβαρή οργάνωση του και την μεθοδική δουλειά των μελών του, έχει θέσει πλέον τις βάσεις για υψηλές επιτυχίες.

Ο Δήμος Μεγαλόπολης – το τονίζουμε και με την παρούσα επιτυχία – θα είναι πάντα κοντά, ηθικά και υλικά, στις προσπάθειες των αθλητών, των προπονητών και των αθλητικών παραγόντων. Όχι μόνο του Σωματείου “Λύκαια” αλλά και όλων των ομάδων και Σωματείων της πόλης.

Ο Δήμαρχος Μεγαλόπολης

Παπαδόπουλος Διονύσιος

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο