Παρουσίαση ΚΑΡΑΤΕ στα σχολεία της Τρίπολης

Την καταπληκτική εμπειρία να γνωρίσουν την παραδοσιακή Ιαπωνική τέχνη του ΚΑΡΑΤΕ από κοντά, έχουν οι μαθητές και οι μαθήτριες των Δημοτικών σχολείων Τρίπολης.

Ο πιστοποιημένος προπονητής Αλέξανδρος Γατσάκος και ο εκπαιδευτής Φίλιππος Γατσάκος, έχοντας την άδεια εισόδου από το Υπουργείου Παιδείας και την Ελληνική Ομοσπονδία Καράτε, παρουσιάζουν ενδιαφέροντα και εκπαιδευτικά στοιχεία για την παραδοσιακή Ιαπωνική τέχνη του ΚΑΡΑΤΕ, που συνδυάζει τη φυσική δύναμη με την τεχνική και την πνευματική ισορροπία.

Μαθαίνουν για τις αρχές του Καράτε και πως μπορεί ο εκπαιδευόμενος μέσα από τη συνεχή εκπαίδευση, να κατανοήσει τη σημασία της αφοσίωσης και της προσήλωσης για την επίτευξη της σωματικής και πνευματικής ευεξίας καθώς και τον τρόπο που η πολεμική τέχνη του Καράτε προάγει την ειρήνη, τη φιλία και το σεβασμό στον άνθρωπο.

4o dimotiko

7o dimotiko

6o dimotiko

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο