Αρκαδία | Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε σε πηγάδι – Πρόκειται για τον αγνοούμενο Χαράλαμπο Ζιωτόπουλο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χθες, Πέμπτη 24/03/2023, εντοπίστηκε η σορός του σε πηγάδι στην περιοχή του Ορχομενού Αρκαδίας, λίγα χιλιόμετρα μακριά από το χωρίο του το Αρτεμίσιο (Κακούρι).

 Στις 10 Νοεμβρίου 2022 εξαφανίστηκε από την περιοχή του Αρτεμισίου Αρκαδίας, ο Χαράλαμπος Ζιωτόπουλος, 45 ετών. Το αυτοκίνητό του είχε εντοπισθεί εγκαταλειμμένο στην ευρύτερη περιοχή του Ορχομενού, μεταξύ Λεβιδίου και Κανδύλας μία ημέρα μετά, από το στίγμα του κινητού του. 

Με την υπόθεση είχε ασχοληθεί και η Αγγελική Νικολούλη με τον πατέρα του άτυχου άνδρα να αναφέρει:

«Όταν ήρθαμε εμείς εδώ η πόρτα ήταν κλειστή και κλειδωμένη και το αυτοκίνητο μέσα στο χωράφι. Ο Μπάμπης ερχόταν εδώ γιατί καλλιεργούσε αυτά τα χωράφια. Πρέπει να ξέρεις για να έρθεις γιατί είναι δύσκολη η πρόσβαση. Όλα τα γύρω χωριά έχουν ερευνηθεί από την Ασφάλεια, χωρίς όμως αποτέλεσμα», κατέληξε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Κόρινθος συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Γιορτή Μουσικής

Στα πλαίσια της Πανευρωπαϊκής ημέρας Μουσικής, ο Δήμος Κορινθίων οργανώνει μουσικές εκδηλώσεις. Ξεχωρίζει η συναυλία με τον σημαντικό συνθέτη και σπουδαίο κιθαρίστα με διεθνή δράση και αποδοχή Αντώνη Μιτζέλο. Την σκηνή θα μοιραστούν μαζί του οι αγαπημένοι στο κοινό Final Act!! Στη συναυλία θα συμμετέχει  & η θρυλική μπάντα της πόλης “Μουσικές Αναδρομές”. Παρασκευή 21

10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας από τους «Αετούς Γορτυνίας»

Το 10ο Τουρνουά Μαχητικών Τεχνών Δημητσάνας διοργανώνεται το Σάββατο 22...

Στον Κορυδαλλό ο Απόστολος Λύτρας – Προφυλακίστηκε με απόφαση του εισαγγελέα

Στον Κορυδαλλό κρατείται πλέον ο Απόστολος Λύτρας, μετά την απόφαση...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο