Ο Νίκος Φλώρος αφιέρωσε την δαφνοστεφανωμένη ελληνική σημαία στον Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα

«Σε ευχαριστούμε υποσμηναγε Μάριε – Μιχαήλ Τουρούτσικα που μας δείχνεις ότι μόνο ο δρόμος μέσα από την θυσία για υψηλά ιδανικά όπως της πατρίδας άξιζει να ζεις και να πεθάνεις! Αθάνατος θα είσαι για πάντα !»

Σε ανάρτηση του ο Νίκος Φλώρος:

Η Ελλάδα είναι μια μικρή χώρα που πολλές φορές περνά ασήμαντη από τα μεγάλα κράτη γιατί δεν έχει την οικονομική δύναμη ενός μεγάλου κράτους ! Είναι όμως τόσο πολύ μεγάλη γιατί έχει βγάλει τους περισσότερους ήρωες από όλες τις χώρες του κόσμου! Η Ελλάδα είναι τόπος ηρώων έχει γεννήσει και γεννά από χιλιάδες χρόνια πριν ήρωες ! Σήμερα η αρκαδική γη δέχεται έναν νέο Ηρωα ένα παιδί που μέσα του γέμιζε η ψυχή της Ελλάδας και μας έκανε όλους περήφανους ένας φύλακας του ελληνικού ουρανού ένας Ίκαρος που έτρεχε με την ταχύτητα αστραπής να κρατά τα σύνορα μας ελληνικά! Όσο θα υπάρχουν Έλληνες σαν τον υποσμηναγο Μάριο – Μιχαήλ Τουρούτσικα θα υπάρχει και Ελλάδα γιατί αυτά τα παιδιά είναι η Ελλάδα μας !!!
Αισθάνομαι συντετριμμένος που έφυγε σαν αστραπή στον ουρανό αλλά και όμως πρόλαβε να διασχίσει τις καρδιές μας και να τις κερδίσει ! Αθάνατος σαν ήρωας στα Ηλυσια πεδία κερδίζοντας την αιωνιότητα σαν ημίθεος και όχι σαν θνητός !
Σε ευχαριστούμε υποσμηναγε Μάριε – Μιχαήλ Τουρούτσικα που μας δείχνεις ότι μόνο ο δρόμος μέσα από την θυσία για υψηλά ιδανικά όπως της πατρίδας άξιζει να ζεις και να πεθάνεις! Αθάνατος θα είσαι για πάντα !
Θέλω να σου αφιέρωσω την ελληνική σημαία την δαφνοστεφανωμένη σαν μια μικρή τιμή στο μεγαλείο της ψυχής σου !!!
Σε ευχαριστώ που με κάνεις καλύτερο άνθρωπο, σε ευχαριστώ για την θυσία σου να είμαι ελεύθερος σαν Έλληνας!
Καλό ταξίδι σου στον τόπο των ηρώων!!!

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκδήλωση με θέμα «Δημοσιογραφία και Πολίτες» στην έκθεση «Πελοπόννησος EXPO 2024»

Ο ενημερωτικός ιστότοπος anagnostis.org και η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος...

13-14 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 – Arcadia Classic Tour 2024 με 81 Συμμετοχές

Όλα έτοιμα για την αφετηρία του 10ο Επετειακού Arcadia Classic Tour 2024, μια συνδιοργάνωση των σωματείων  Off Road Team και ΤΡΙΣΚΕΛΙΟΝ και την υποστήριξη των ΑΡ.Σ.Ο.Ε. και Ε.Λ.Ι.Α. Το αγαπημένο «μικρό» όλων, το ACT,  είναι ένα διήμερο απόδρασης με το ιστορικό όχημα, συνυφασμένο μέσα στις ορεινές διαδρομές και την ιδιαιτερότητα της Πελοποννησιακής μικρογεωγραφίας που επιτρέπει την άμεση

Πυροσβεστική: 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές το τελευταίο 24ωρο στη χώρα

Συνολικά 73 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο (9.30μμ Παρασκευή) σε...
Μετάβαση στο περιεχόμενο