Ανακοίνωση για την 4η κατασκηνωτική περίοδο στον Δήμο Τρίπολης

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών - κορίτσια - ηλικίας 10-12 ετών – για την 4η κατασκηνωτική περίοδο από 11-7-2022 έως 19-7-2022, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ).

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

O Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι εγκρίθηκαν όλες οι Αιτήσεις Συμμετοχής των παιδιών – κορίτσια – ηλικίας 10-12 ετών – για την 4η κατασκηνωτική περίοδο από 11-7-2022 έως 19-7-2022, στις παιδικές κατασκηνώσεις του Δήμου Τρίπολης στο Παράλιο Άστρος ( Πίνακας Ανακοινώσεων του Δήμου ).

Τα παιδιά θα αναχωρήσουν με λεωφορείο από το Γήπεδο του Αστέρα στις 8.00 το πρωί της Δευτέρας 11 Ιουλίου 2022 και θα επιστρέψουν στον ίδιο χώρο την Τρίτη 19 Ιουλίου 2022 και από ώρα 10.30-11.00 π.μ.

Υπενθυμίζεται ότι για την επιβίβασή τους στο λεωφορείο θα πρέπει να προσκομίζεται συμπληρωμένο το έντυπο ερωτηματολόγιο – Δήλωση Υγείας – Υπεύθυνη Δήλωση covid-19 και το rapid test που θα έχει πραγματοποιηθεί 24 έως 48 ώρες πριν την προσέλευση .

Επισημαίνουμε ότι σύμφωνα με τις ισχύουσες οδηγίες για την ασφαλή λειτουργία της κατασκήνωσης στο πλαίσιο των μέτρων πρόληψης του covid-19 δεν επιτρέπεται το επισκεπτήριο καθ’ όλη τη διάρκεια της κατασκηνωτικής περιόδου .

Για τυχόν διευκρινίσεις ή πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλέφωνα του Δήμου 2713600425,480,429.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης