Στο ΔΣ Τρίπολης συζητήθηκε το θέμα που έχει προκύψει με την εκταμίευση της πάγιας προκαταβολής σε πολλούς προέδρους των χωριών του Δήμου Τρίπολης.
Ο πρόεδρος της ένωσης προέδρων τοπικής αυτοδιοίκησης Αρκαδίας κύριος Χρήστος Μπάκος αναφερόμενος σε αυτό το θέμα είπε ότι αυτά είναι λεφτά της κοινότητας και όχι του ίδιου του προέδρου.
Ουσιαστικά το πρόβλημα είναι ότι όσοι πρόεδροι έχουν χρέη προς το Δήμο δεν μπορούν να εισπράξουν την πάγια προκαταβολή.
Ο πρόεδρος της Δώριζας κύριος Λυμπερόπουλος αναφερόμενος σε αυτό το θέμα είπε ότι πρόκειται για λεφτά του χωριού και όχι του προέδρου χρειάζεται άμεσα να βρεθεί λύση.
Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κύριος Τάσος Κακλαμάνος ανέφερε ότι το θέμα θα το διευκρινίσουν υπηρεσίες του δήμου και αν χρειαστεί θα μπει ένας δικηγόρος για να γνωμοδοτήσει σχετικά.




