K.Τζιούμης: Αν δεν μπορεί ο κ. Κακλαμάνος… ας παραιτηθεί

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Κώστας Τζιούμης επικεφαλής της παράταξης (Τρίπολη αύριο) την Τρίτη 22 Μαρτίου με θέμα την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης απ' το τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Κώστας Τζιούμης επικεφαλής της παράταξης (Τρίπολη αύριο) την Τρίτη 22 Μαρτίου με θέμα την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης απ’ το τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/zXCwFMfdGOc” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Αναφερόμενος στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου είπε ότι αγνόησέ τον κανονισμό και απαγόρευσε τον θεσμό των ερωτήσεων που βοηθάει τη λειτουργία του δημοτικού συμβουλίου γιατί μέσα από αυτές οι παρατάξεις μπορούν να ελέγξουν τα πεπραγμένα της διοίκησης.
Ανέφερε στο τέλος ότι εμείς έχουμε άρει την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του προέδρου και αν δεν μπορεί η δεν θέλει να ασκήσει τα καθήκοντά του όπως προβλέπει ο κανονισμός υπάρχει και η οδός της παραίτησης.

Ο κ. Τζιούμης μίλησε και για την Ημερίδα που διοργάνωσε ο Δήμος Τρίπολης με αντικείμενο τη διαχείριση των απορριμμάτων τονίζοντας ότι αυτή έγινε από εκπροσώπους μιας ιδιωτικής εταιρίας από την Αυστρία που κάνει διαχείριση απορριμμάτων. Δεν μπορεί Δήμος και πολίτες να πληρώνουν χρήματα σε ιδιωτικές εταιρίες . Πρέπει να αφήσουν τα σόου οι Διοικούντες του Δήμου, και να φέρουν συγκεκριμένη πρόταση στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα απορρίμματα.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης