Δήμαρχος Τρίπολης: Μήνυμα για τα 100 χρόνια από την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου

Η Γενοκτονία των Ποντίων αποτελεί γεγονός Εθνικής Σημασίας για όλους εμάς αλλά κυρίως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, της δικαιοσύνης και των κυρίαρχων δικαιωμάτων κάθε λαού.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Γενοκτονία των Ποντίων αποτελεί γεγονός Εθνικής Σημασίας για όλους εμάς αλλά κυρίως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, της δικαιοσύνης και των κυρίαρχων δικαιωμάτων κάθε λαού.

Σήμερα συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Γενοκτονία του Ελληνισμού του Πόντου μα όσα χρόνια και αν περάσουν, αύτη η μαύρη σελίδα της Ιστορίας δεν μπορεί να χωρέσει σε ανθρώπινο νου.

Δυστυχώς, κάποιοι ακόμα και σήμερα προσπαθούν να υποβαθμίσουν στα μάτια της διεθνούς κοινότητας τη δολοφονία πάνω από 350 χιλιάδων αθώων θυμάτων, μιας Τουρκικής θηριωδίας που δεν έχει ακόμα κατευνάσει.

Χρέος όλων μας η μνήμη να νικά πάντοτε τη λήθη ώστε να νέες γενιές συνεχίζουν να αγωνίζονται.

 

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για

ASTΕRAS AKTOR: Ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2026-2027 ανακοίνωσε η ΠΑΕ ASTERAS AKTOR, δίνοντας τη δυνατότητα στους φιλάθλους της ομάδας να εξασφαλίσουν τη θέση τους στο γήπεδο και να στηρίξουν την προσπάθεια της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Νέα προκήρυξη για το έργο αναβάθμισης του Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας

Ο Δήμος Καλαμάτας προχωρά στην προκήρυξη ανοιχτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την ανάθεση του έργου «Λειτουργική αναβάθμιση εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Δημοτικού Σταδίου του Δήμου Καλαμάτας». Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται συνολικά