Βράβευση του Αρκά εφοπλιστή κ.Μαρτίνου στο Χρυσοβίτσι (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μετά το τέλος των εορταστικών εκδηλώσεων για τον εορτασμό της επετείου στο Χρυσοβίτσι Αρκαδίας, ο Δήμος Τρίπολης σε συνεργασία με την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας και το σύλλογο Χρυσοβιτσιωτων πραγματοποίησαν μία λιτή εκδήλωση προκειμένου να βραβεύσουν τον εφοπλιστή Αθανάσιο Μαρτίνο για την προσφορά του στο Χρυσοβίτσι αλλά και σε ολόκληρη την Αρκαδία.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/jtHB9xO2jw4″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Την αρχή έκανε ο δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για την προσφορά του τονίζοντας πόσο σημαντικό για τον τόπο είναι το έργο που προσφέρει.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Αλέξανδρος ο οποίος με τη σειρά του ευχαρίστησε τον κ. Μαρτίνο για το θεάρεστο όπως είπε έργο που προσφέρει στο Χρυσοβίτσι άλλο και σε μεγάλο μέρος της Αρκαδίας. Έχει σταθεί δίπλα μας σε ό,τι του έχουμε ζητήσει βοηθώντας την ιερά μητρόπολη Μαντινείας και Κυνουρίας.

Τελευταίος πήρε το λόγο ο πρόεδρος του συλλόγου Χρυσοβιτσιωτων κ Πραχαλιάς ο οποίος έκανε μία σύντομη αναφορά στην ιστορία του Χρυσοβιτσίου και της εκκλησίας του χωριού τονίζοντας τον ιστορικό χαρακτήρα της. Στη συνέχεια ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τον μεγάλο ευεργέτη για την προσφορά του σε αυτό το ιστορικό χωριό.

{gallery}brabeysi_martinoy{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

Αντιπυρική περίοδος και απαγορεύσεις σύμφωνα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς»

Ξεκίνησε η αντιπυρική περίοδος 2024 και ταυτόχρονα η έναρξη μιας σειράς μέτρων που προβλέπονται στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, όπως η πιθανή απαγόρευση κυκλοφορίας σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση, ανάλογα με τον «Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς» της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και την πρόβλεψη κατηγορίας 3 ή 4 ή 5 (Υψηλή, Πολύ Υψηλή, Κατάσταση Συναγερμού). Το

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο