Θεατρική Παράσταση για την Παγκόσμια Ημέρα Νερού 2024

Η ΔΕΥΑΤ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι διοργανώνει 3 δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού στις 22 Μαρτίου. Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 12:00 - 13:00, 16:00 - 17:00 και 18:00 - 19:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ΔΕΥΑΤ ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι διοργανώνει 3 δωρεάν θεατρικές παραστάσεις για παιδιά, για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Νερού στις 22 Μαρτίου.
Οι παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 24 Μαρτίου στις 12:00 – 13:00, 16:00 – 17:00 και 18:00 – 19:00 στο Μαλλιαροπούλειο Θέατρο και είναι δωρεάν για όλα τα παιδιά του Δήμου Τρίπολης.
Η είσοδος είναι δωρεάν με εισιτήριο που μπορείτε να παραλάβετε από το ταμείο της ΔΕΥΑΤ: 2ος όροφος, Οδός Ιωάννη Παπαδημητρίου (Πλατεία Νέας Δημοτικής Αγοράς).
Ο Τίτλος της Παράστασης είναι “Ο Πειρατής Μπού!”, από τη θεατρική ομάδα του Θωμά Κινδύνη «Μορφές Έκφρασης» με σενάριο και σκηνοθεσία της Άννας Τζίμα.
Η παράσταση έχει σχεδιαστεί για να συμμετέχουν παιδιά 4 έως 12 ετών και να τα βοηθήσει να μάθουν για τη σημασία του νερού μέσα από μια διασκεδαστική και συναρπαστική εμπειρία.
Η ΔΕΥΑΤ τηρεί τη δέσμευσή της να προάγει την προστασία και την εξοικονόμηση νερού στον Δήμο μας μέσα από σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις.
Πιστεύουμε ότι αυτή η θεατρική παράσταση είναι ένας σύγχρονος και εποικοδομητικός τρόπος να διδάξουμε στα παιδιά τη σημασία του νερού και τον ρόλο που μπορούν να παίξουν στην προστασία του.
Καλούμε τα παιδιά να συμμετάσχουν σε αυτό το σπουδαίο εκπαιδευτικό γεγονός.
Ελπίζουμε να σας δούμε εκεί!

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης