Οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στο ΔΣ Τρίπολης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνεδριάζει την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 20.00 στην αίθουσα Αλεξόπουλου Παναγιώτη του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης, στο δεύτερο (β) όροφο, το Δημοτικό Συμβούλιο προς λήψη απόφασης για τα πιο κάτω θέματα:

Αναμόρφωση προϋπολογισμού και ενίσχυση πίστωσης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο : «Κατασκευή τοιχίου αντιστήριξης για το Κοιμητήριο της Τ.Κ. Ψηλής Βρύσης Δ.Ε.Τεγέας».
Αναμόρφωση προϋπολογισμού για την κάλυψη της δαπάνης με τίτλο : «Συμμετοχή του Δήμου στην οργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης ΚARAOKE στην Τ.Κ. Βλαχέρνας Δ.Ε. Λεβιδίου».
Διακοπή μίσθωσης καταστημάτων στη δημοτική αγορά στην Πλατεία Βαλτετσίου στη Δ.Κ.Τρίπολης.
Έγκριση προυπολογισμού Ιδρύματος Επαμ. Βοσυνιώτη οικονομικού έτους 2017.
Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντήρηση αγροτικής οδοποιίας Δ.Ε.Φαλάνθου Δήμου Τρίπολης».
Έγκριση του 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Συντήρηση οδοποιίας Δ.Ε.Φαλάνθου Δήμου Τρίπολης».
Απόφαση για την κατάπτωση ή μη εγγυητικής από το ταμείο παρακαταθηκών και δανείων υπέρ του Δήμου Τρίπολης.
Οικονομική ενίσχυση.
Οικονομική ενίσχυση.
Οικονομική ενίσχυση.
Συμμετοχή του Δήμου στη διοργάνωση – πραγματοποίηση εκδήλωσης καραόκε στα πλαίσια των Χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων στην Τ.Κ. Βλαχέρνας Δ.Ε.Λεβιδίου Δήμου Τρίπολης στις 24/12/2016.
Κοπή δέντρων στο πρώην Δημοτικό Σχολείου της ΤΚ Γαρέας.
Παραλαβή της μελέτης : «Υδρογεωτεχνική μελέτη καταλληλότητας Κοιμητηρίου Σκοπής».
Πραγματοποίηση των εκδηλώσεων εορτασμού των Χριστουγέννων 2016 και Πρωτοχρονιάς 2017.
Οργάνωση και λειτουργία του Χριστουγεννιάτικου χωριου στην Πλ. Πετρινού Δήμου Τρίπολης από 7/12/2016 έως 7/1/2017.
Παραχώρση της πλ. Άρεως για την πραγματοποίηση εκδηλώσεων για τον εορτασμό των Χριστουγέννων 2016 και της Πρωτοχρονιάς 2017.
Γνωμοδότηση για το θέμα: «Χριστουγεννιάτικος στολισμός – Δράσεις στους κοινόχρηστους χώρους της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και εκδηλώσεις εορτασμού για τα Χριστούγεννα 2016- Πρωτοχρονιά 2017».
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για την «Αποκατάσταση δρόμων, ρεμάτων κλπ χώρων στη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων –φυσικών καταστροφών Δ.Ε.Λεβιδίου και Μαντινείας.
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για την «Αποκατάσταση δρόμων, ρεμάτων κλπ χώρων στη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων –φυσικών καταστροφών Δ.Ε Τεγέας, Κορυθίου και Σκιρίτιδας».
Αναμόρφωση Προϋπολογισμού για την «Αποκατάσταση δρόμων, ρεμάτων κλπ χώρων στη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων –φυσικών καταστροφών Δ.Ε Τρίπολης, Φαλάνθου και Βαλτετσίου».
Έγκριση συμμετοχής του Δήμου Τρίπολης στην εγκεκριμένη πράξη «Κέντρα Δια Βίου Μάθησης (ΚΔΒΜ) Νέα Φάση» με κωδικό ΟΠΣ 5002212 και την υπογραφή του σχετικού συμφώνου συνεργασίας καθώς και α) ορισμό υπευθύνου εκπροσώπου του Δήμου στην ως άνω πράξη και β) ορισμός υπευθύνου του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου όταν αυτό συσταθεί και λειτουργήσει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
ΤΡΙΠΟΛΗΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πραγματοποιήθηκε η αποχαιρετιστήρια γιορτή των παιδικών σταθμών του Δήμου

Ραντεβού τον Σεπτέμβρη έδωσαν τα παιδιά των βρεφονηπιακών σταθμών και του 1ου Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ) του δήμου Κορινθίων που βρέθηκαν χτες (Δευτέρα, 15 Ιουλίου) στην αποχαιρετιστήρια καλοκαιρινή εκδήλωση, την οποία διοργάνωσε ο δήμος και έχει πάρει πλέον χαρακτηριστικά θεσμού. Εκατοντάδες παιδιά –φίλες και φίλοι, για εννιά και πλέον μήνες στους παιδικούς σταθμούς του δήμου-

Εξασφάλιση Ισότιμης Πρόσβασης στην Εκπαίδευση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέο Πρόγραμμα για Φοιτητές με Αναπηρία και Ειδικές Εκπαιδευτικές Ανάγκες

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ισότιμη πρόσβαση των φοιτητών στην ανώτατη εκπαίδευση, εξέδωσε πρόσκληση στο πλαίσιο του προγράμματος ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ 2021-2027, με προϋπολογισμό 1.176.471,00 €, και δικαιούχο το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. «Η Περιφέρεια Πελοποννήσου δεσμεύεται να στηρίξει τους φοιτητές με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες, εξασφαλίζοντας ίσες ευκαιρίες για όλους στην ανώτατη εκπαίδευση. Με την πρόσκληση

Στήριξη της Δημόσιας Υγείας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου | Νέες Παραδόσεις Ιατρικού Εξοπλισμού

Στο πλαίσιο ενίσχυσης  δομών υγειονομικής περίθαλψης  αλλά και χώρων αυξημένης παρουσίας πληθυσμού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, εκπροσωπώντας τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό παρέδωσε: Στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Κορίνθου Καρπούζη Γρηγόριο  μια    (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών. Στην Διοικήτρια του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Αλειφέρη Ελένη μια (01) συσκευή ανίχνευσης φλεβών Στον Διευθυντή του Κέντρου

Πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς στους νομούς Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Σύμφωνα με το Χάρτη Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς, τον οποίο εκδίδει η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης & Πολιτικής Προστασίας για την Τετάρτη 17 Ιουλίου προβλέπεται πολύ υψηλός κίνδυνος δασικής πυρκαγιάς (κατηγορία κινδύνου 4) στους Νομούς Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας. Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας συνιστά στους πολίτες και στους επαγγελματίες να είναι ιδιαίτερα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο