O Δήμος Τρίπολης Στα Εγκαίνια Της Έκθεσης «Πελοπόννησος Expo» (video – pics)

Τα εγκαίνια της «Πελοπόννησος Expo» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, προκαλώντας το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ελλάδας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τα εγκαίνια της «Πελοπόννησος Expo» πραγματοποιήθηκαν την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στη Βιομηχανική Περιοχή Τρίπολης, προκαλώντας το ενδιαφέρον ολόκληρης της Ελλάδας.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/3kqj7h30e5U” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Πρόκειται για μία σημαντική συλλογική προσπάθεια προς όφελος των επιχειρήσεων, από τα επτά Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, που πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην πόλη μας και πλέον θεσμοθετείται, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δήμαρχος Τρίπολης, Δημήτρης Παυλής.

Λόγω του έντονου προφίλ περιφερειακής συνεργασίας που φέρει η «Πελοπόννησος Expo» αδιαμφισβήτητα αποτελεί σημείο για την επιχειρηματικότητα και ταυτόχρονα προκαλεί ενδιαφέρον στους πολίτες να έρθουν σε επαφή με ανταγωνιστικές τιμές και νέα προϊόντα.

Ο Δήμαρχος Τρίπολης στον χαιρετισμό του ανέφερε τα εξής:

Εδώ, στην Τρίπολη, στην καρδιά της Πελοποννήσου πραγματώνεται για πρώτη φορά και θεσμοθετείται θα έλεγα, η πιο σημαντική συλλογική προσπάθεια προς όφελος των επιχειρήσεων, των επαγγελματιών που συνεχίζουν να προσπαθούν για το καλύτερο σε μια πολύ δύσκολη εποχή όχι μόνο σε επίπεδο κερδοφορίας, αλλά κυρίως επιβίωσης.

Η φετινή εκθεσιακή διοργάνωση με τη στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης, πλαισιωμένη από όλα τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου, θέτει χωρίς ενδοιασμούς, τα θεμέλια για την κατάκτηση της εξωστρέφειας αλλά και της σιγουριάς για μεγαλύτερα επιχειρηματικά σχέδια και εναλλακτικούς μελλοντικούς στόχους.

Το έντονο προφίλ της περιφερειακής συνεργασίας στην Πελοπόννησος EXPO δημιουργεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον όχι μόνο σε επαγγελματίες που αναζητούν νέες συνεργασίες αλλά παρακινεί τους απλούς πολίτες να γνωρίσουν νέα προϊόντα και επιχειρήσεις από διαφορετικές περιοχές, να επανεκτιμήσουν προϊόντα που ήδη γνωρίζουν και να έρθουν σε επαφή με ανταγωνιστικές τιμές που θα τους ωφελήσουν οικονομικά.

Στο πλαίσιο της προβολής της παραγωγικής φυσιογνωμίας του τόπου μας θα έχουμε την ευκαιρία με παράλληλες εκδηλώσεις να συμμετέχουμε στο παιχνίδι της ανακάλυψης νέων εμπειριών, γεύσεων, αρωμάτων, μοναδικών τοπίων και αυθεντικών προϊόντων της Πελοποννήσου,

Να αποκαλύψουμε τον πλούτο του πρωτογενούς – αγροδιατροφικού τομέα που αποτελεί το δυνατό μας σημείο και οφείλουμε να το ενισχύσουμε, να το διαφυλάξουμε και να το προβάλουμε στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Η περιφερειακή επιχειρηματική δραστηριότητα δημιουργεί σημαντική προστιθέμενη αξία στην προσπάθεια να γίνει η οικονομία μας ανταγωνιστική σε μια δύσκολη νέα τάξη πραγμάτων.

Η Πελοπόννησος EXPO οργανωμένη με πλήρη σοβαρότητα και σεβασμό προς τους συμμετέχοντες και το δυναμικό παρών από πλευράς εκθετών αλλά και επισκεπτών, επισφραγίζει την σημαντική παρουσία και συμβολή της περιφέρειας στην ανάπτυξη της εθνικής οικονομίας ενάντια σε μια θύελλα οικονομικής κρίσης.

Εύχομαι καλές δουλείες και άνοιγμα συνεργασιών σε όλους τους συμμετέχοντες που επέλεξαν να βρίσκονται εδώ μαζί μας και να συγχαρώ όλους τους διοργανωτές για την άψογη συνεργασία τους στην προσπάθεια καθιέρωσης ενός εκθεσιακού θεσμού προβολής της εμπορικής δραστηριότητας και του πλούτου προϊόντων και υπηρεσιών που διαθέτει η Πελοπόννησος.

{gallery}Dimos_tripolis_expo{/gallery}

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης