Δημήτρης Παυλής: Για αυτό παραιτήθηκε ο Τυροβολάς (video)

Την απάντηση του στην παραίτηση του αντιδήμαρχου Δημήτρη Τυροβολά έδωσε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την απάντηση του στην παραίτηση του αντιδήμαρχου Δημήτρη Τυροβολά έδωσε ο δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/Gv88S3XKvfk” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Πιο συγκεκριμένα ανέφερε: Ο κ.Τυροβολάς είναι ενεργό μέλος της παράταξης και θα συνεχίσουμε να δίνουμε αγώνες μαζί. Ο ίδιος έκδινε πως δεν μπορούσε να προσφέρει παραπάνω πράγματα. Επικαλείται βέβαια στις δηλώσεις του και λόγους που δεν ισχύουν, όπως για παράδειγμα οτι δεν γίνονται έλεγχοι από ορκωτούς λογιστες στις υπηρεσίες του Δήμου. Αυτό δεν ισχύει μιας που έχουν ληφθεί οι αποφάσεις για να γίνουν έλεγχοι. 

Είπε ακόμα περι κάποιων ανθρώπων του περιβάλλοντος μου που με συμβουλεύουν. Πρέπει να γνωρίζει πως κάθε δήμαρχος έχει συμβούλους και συνεργάτες αλλά τις τελικές αποφάσεις τις παίρνει μόνος του όπως και εγώ.

Ανταποκρίθηκε πολύ καλά στα καθήκοντά του. Για πρώτη φορά ο δήμος είχε παρουσία στην Περιφερεία. Του ασκήθηκε όμως μεγάλη πίεση. Όπως μου είπε ο ίδιος δεν μπορεί λόγω ηλικίας και προσωπικών θεμάτων να συνεχίσει και έτσι αποφάσισα να αποδεχτώ την παραίτηση του.

Τέλος αναφορικά με το ποιος θα είναι ο αντικαταστάτης του δήλωσε: Επειδη θα γίνει ανακατάταξη στις 28/02 στους αντιδημάρχους είτε θα βρω από Δευτέρα αντικαταστάτη είτε θα αναλάβουν οι άλλοι προσωρινά τα καθηκοντά του μέχρι να να γίνουν οι αλλαγές στις 22 Φλεβάρη.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης