Υπογραφή συμβάσεων έργων στην Π.Ε. Αρκαδίας

Χθες 29-3-2023 πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα υπογραφή συμβάσεων έργων με παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας κ.Εμμανουήλ Σκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Χθες 29-3-2023 πραγματοποιήθηκε από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Παναγιώτη Νίκα υπογραφή συμβάσεων έργων με παρουσία των Αντιπεριφερειαρχών Αρκαδίας κ.Εμμανουήλ Σκαντζό και κ. Χρήστο Λαμπρόπουλο και του Διευθυντή της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Π.Ε. Αρκαδίας κ.Πανουκλιά.

Πρόκειται για το έργο «Ανάπλασης του οικισμού Μαγούλιανων » προϋπολογισμού 250.000 € στον Δήμο Γορτυνίας, και το έργο « Συντήρηση και αποκατάσταση ζημιών σε δημοτικές οδούς των Τ.Κ. Χράνων – Χρούσας – Νεοχωρίου» προϋπολογισμού 600.000€.

Ακόμη, υπέγραψε μίσθωση μηχανημάτων που αφορά τον καθαρισμό των πρανών από βράχους που υπάρχουν στα πρανή του δρόμου στα Λαγκάδια που πρόσφατα έπεσαν στο δρόμο.

Τέλος, ο κ.Περιφερειάρχης υπέγραψε συμπληρωματική σύμβαση για την εργολαβία που αφορά επείγοντα αντιπλημμυρικά έργα οδών πρόσβασης και καθαρισμοί των ρεμάτων και ποταμών στις τοπικές κοινότητες του Δήμου Γορτυνίας που επλήγησαν από τις πυρκαγιές.

Στην Αρκαδία παράγουμε σημαντικό έργο όπως δεσμευτήκαμε απέναντι στους πολίτες.
Δεν μένουμε στα “ΘΑ” αλλά προχωράμε στην υλοποίηση.
Έπονται ακόμα σειρά έργων τα οποία βρίσκονται στο στάδιο της δημοπράτησης.
Και φέτος το καλοκαίρι η Αρκαδία θα είναι ένα απέραντο εργοτάξιο.
Τηρούμε τις υποσχέσεις μας απέναντι στους πολίτες.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης