Στο 5ο Διακλινικό Συμπόσιο για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας συμμετείχε ως χορηγός το Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ.
Το Συμπόσιο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία από 9 έως 11 Νοεμβρίου 2018 στη Θεσσαλονίκη ( ξενοδοχείο ELECTRA PALACE ). Τη διοργάνωση είχε αναλάβει η Διεθνής Εταιρεία Εγκεφάλου και Συμπεριφοράς ( Δ.Ε.Τ.Ε.Σ. ). Το Συμπόσιο συγκέντρωσε πολλές ειδικότητες ιατρών όπως Νευρολόγους, Φυσιάτρους, Ψυχιάτρους αφού εκεί, μεταξύ άλλων θεμάτων, παρουσιάστηκαν τα θεραπευτικά διλήμματα που προκύπτουν στην Πολλαπλή Σκλήρυνση καθώς και οι επιλογές στην κλινική πράξη.Τις εργασίες του Συμποσίου παρακολούθησαν και πολλοί ασθενείς με Σκλήρυνση κατά Πλάκας που ήθελαν να ενημερωθούν για τις τελευταίες εξελίξεις της Νόσου.
Το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ ως χορηγός – εκθέτης είχε το δικό του περίπτερο από το οποίο πέρασαν όλοι οι Σύνεδροι και πλήθος κόσμου. Εξειδικευμένα στελέχη του Κέντρου ενημέρωσαν το κοινό για τις ποιοτικές υπηρεσίες που προσφέρει το ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και βρήκαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τους Ιατρούς που συμμετείχαν ως Σύνεδροι στο 5ο Διακλινικό Συμπόσιο για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
Στη φωτογραφία φαίνεται ο καθηγητής Νευρολογίας κ. Αναστάσιος Ωρολογάς ο οποίος ως Πρόεδρος του Πανελλήνιου Συλλόγου για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας επισκέφτηκε το περίπτερο του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ και ευχαρίστησε τη Δ/νση του Κέντρου για τη συμμετοχή αλλά και για την υποστήριξη στη διοργάνωση του Συμποσίου.
Ο υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος μετέφερε τους χαιρετισμούς της Προέδρου του Κέντρου κ. Κατερίνας Καρνιαδάκη στον κ. Ωρολογά και τόνισε στους διοργανωτές του Συμποσίου ότι το ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ θα στηρίζει πάντα τέτοιες πρωτοβουλίες που σαν στόχο έχουν την επίσημη επιστημονική ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο της Ιατρικής. Αξίζει να σημειωθεί ότι εκ μέρους του ΚΑΑ ΠΑΛΛΑΔΙΟΝ τιμητικά συμμετείχε στο Προεδρείο του Συμπόσιου της Θεσσαλονίκης ο Αντιπρόεδρος του Κέντρου Αποκατάστασης της Τρίπολης Νευρολόγος κ. Παναγιώτης Βρέντας ο οποίος είναι και Πρόεδρος του Τοπικού Γραφείου Πελοποννήσου για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.




