Άρης Μουγκοπέτρος: Σοβαρή η βλάβη στο δεξί του μάτι – Έχασε το 90% της όρασης του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δύσκολες ώρες εξακολουθεί να βιώνει ο Άρης Μουγκοπέτρος, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη την Κυριακή του Πάσχα από τη έκρηξη κροτίδας στο χέρι του.

Σύμφωνα με το Mega, οι γιατροί στο ΚΑΤ επιβλέπουν την λειτουργικότητα των δαχτύλων του, ενώ σήμερα ο Άρης Μουγκοπέτρος μεταφέρθηκε και στο Γεννηματάς για να γίνει εκτενής έλεγχος στο μάτι του από εξειδικευμένη ομάδα γιατρών.

Εκεί τον ανέλαβε εξειδικευμένη ομάδα, η οποία εντόπισε σοβαρό πρόβλημα στο μάτι του. Αναμένεται να διευκρινιστεί εάν η βλάβη αυτή θα είναι μόνιμη, ενώ ο Άρης Μουγκοπέτρος βρίσκεται υπό παρακολούθηση τόσο από το ΚΑΤ όσο και από το Γεννηματάς.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο MEGA, το απόγευμα της Πέμπτης, η δημοσιογράφος Μαρίλυ Λάππα μετέδωσε πως «σήμερα το πρωί έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο Γεννηματάς ώστε να γίνει ένας πλήρης έλεγχος και στο δεξί του μάτι. Γιατί, όπως έχουμε δει και σε απόσπασμα που έχει αναρτήσει ο ίδιος, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα και στο δεξί του μάτι από τον τραυματισμό του από την κροτίδα. Όπως μαθαίνουμε, ο μουσικός περίμενε 3,5 ώρες ένα ασθενοφόρο για να τον μεταφέρει από το ένα νοσοκομείο στο άλλο ώσπου τελικά αναγκάστηκε να πάει με ταξί στο νοσοκομείο Γεννηματάς».

Οι γιατροί θα δουν αν είναι μόνιμη βλάβη αυτή, τώρα βλέπει το 1/10 από το δεξί μάτι.

Στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή βρίσκεται η σύζυγος του με τον ίδιο να ανεβάζει το πρωί μια τρυφερή φωτογραφία με τις δίδυμες κόρες του που έχει να τις δει από την ημέρα του τραυματισμού του.

spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πελοπόννησος 360 | Στην Κορινθία ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός Με έργα, παρεμβάσεις και ουσιαστικό διάλογο ο σχεδιασμός της επόμενης ημέρας

Στην Κορινθία συνεχίστηκε τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2026 η πρωτοβουλία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, «Πελοπόννησος 360: Από τον διάλογο στην πράξη», επιβεβαιώνοντας ένα νέο μοντέλο διοίκησης, με παρουσία στην κοινωνία, άμεση επαφή με τους πολίτες και σύνδεση του σχεδιασμού με τις πραγματικές ανάγκες κάθε περιοχής. Η επίσκεψη αποτέλεσε τον δεύτερο σταθμό της περιοδείας, μετά

Η Πελοπόννησος στο επίκεντρο της Ευρώπης Ξεκινά το INFORM EU με πάνω από 350 συμμετέχοντες

Με τη συμμετοχή περισσότερων από 350 εκπροσώπων ευρωπαϊκών θεσμών, Περιφερειών και ειδικών, ξεκινά, στο Μέγαρο Χορού Καλαμάτας, την Τετάρτη 6 Μαΐου 2026, η Ολομέλεια του INFORM EU, μία από τις σημαντικότερες ευρωπαϊκές συναντήσεις για τον σχεδιασμό, την εφαρμογή και την αποτύπωση των πολιτικών συνοχής στην πράξη. Η τριήμερη διοργάνωση συγκεντρώνει στελέχη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, εκπροσώπους

Διαβάσαμε: «Δυο Πλεγμένα Στέμματα» από την Rachel Gillig

Το δάσος που σε περιμένει είναι ένας τόπος χωρίς...

Μια αγκαλιά για τη μάνα

Με ιδιαίτερη χαρά ο Δήμος Τρίπολης σας προσκαλεί στο αφιέρωμα που διοργανώνει τη Δευτέρα 11 Μαΐου 2026 ώρα 11:00 στο Κεντρικό Κ.Α.Π.Η. επί της οδού Ηρώων Πολυτεχνείου 31, με θέμα «Μια αγκαλιά για τη μάνα», τιμώντας τον πιο σημαντικό άνθρωπο της ζωής μας. Η εκδήλωση αποτελεί έναν ελάχιστο φόρο τιμής στην ανιδιοτελή αγάπη, τη φροντίδα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ