Συνάντηση Δημάρχου Δ. Αχαΐας Χρήστου Νικολάου με εργαζομένους της Frigoglass

Την αμέριστη συμπαράστασή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου στην αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Frigoglass κατά την συνάντησή τους στο δημαρχείο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την αμέριστη συμπαράστασή του εξέφρασε ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου στην αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Frigoglass κατά την συνάντησή τους στο δημαρχείο.

Συνάντηση με  αντιπροσωπεία των εργαζομένων της Frigoglass είχε σήμερα 12/06/2019 ο Δήμαρχος Δυτικής Αχαΐας Χρήστος Νικολάου όπου και τους εξέφρασε την αμέριστη  συμπαράστασή του στον αγώνα τους.

Επιπλέον τόνισε την αναγκαιότητα να εξαντληθούν όλα τα περιθώρια για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας και τη συνέχιση της λειτουργίας του εργοστασίου.

Αύριο θα συνεδριάσει και το Δημοτικό Συμβούλιο Δυτικής Αχαΐας όπου θα παρθεί και απόφαση ψήφισμα συμπαράστασης τόσο στους εργαζόμενους όσο και στις οικογένειες τους.

spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ακύρωση των προγραμματισμένων θεατρικών παραστάσεων στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου

Σας γνωρίζουμε ότι η σημερινή, 25 Αυγούστου 2026, προγραμματισμένη θεατρική παράσταση «Ο κατά φαντασίαν ασθενής», καθώς και η αυριανή, 26 Αυγούστου 2026, παιδική παράσταση «Έλμερ, ο παρδαλός ελέφαντας», οι οποίες επρόκειτο να πραγματοποιηθούν στο Θέατρο Άλσους Αγίου Γεωργίου, ακυρώνονται. Η ακύρωση αποφασίστηκε κατόπιν της σημερινής έκτακτης συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.), κατά την

Επίσκεψη του Δημάρχου Σπάρτης στους χώρους της Εμποροπανήγυρης Μυστρά

Επίσκεψη του Δημάρχου Σπάρτης στους χώρους της...

Γορτυνία: Διακοπή ρεύματος στη Μυγδαλιά την Τετάρτη 26 Αυγούστου

Προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2026 σε τμήμα της Τοπικής Κοινότητας Μυγδαλιάς, στον Δήμο Γορτυνίας, λόγω εργασιών συντήρησης του δικτύου του ΔΕΔΔΗΕ.

Εμπρησμός στη Βλαχέρνα: Στα ίχνη των δραστών φαίνεται να βρίσκονται οι Αρχές

Στα ίχνη των δραστών που εμπλέκονται στον εμπρησμό που...