Ανακοίνωση για διακοπή ηλεκτροδότησης – Ποιες περιοχές αφορά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω προγραμματισμένων εργασιών του ΔΕΔΔΗΕ θα πραγματοποιηθούν διακοπές ηλεκτροδότησης, ως ακολούθως…

1. Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, από 08:30 – 15:00 στα Άνω Βέρβενα.
2. Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από 07:30 – 11:00 σε όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας εκτός από Κάτω Βέρβενα, Ξηροπήγαδο, Άνω Δολιανά, Καστρί, Άγιος Πέτρος, Μεσορράχη, Έλατος, Νέα Χώρα, Περδικόβρυση.
3. Κυριακή 2 Οκτωβρίου, από 11:00 – 14:30 στα Κάτω Βέρβενα και Ξηροπήγαδο και τμήμα Παρ. Άστρους (Ατσίγγανος).

Τα συνεργεία θα καταβάλουν κάθε προσπάθεια ώστε η εργασία να τελειώσει το συντομότερο δυνατό και η επαναφορά του ρεύματος να μπορέσει να γίνει ίσως και πριν από τις αναφερόμενες ώρες.

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να αποφύγετε κάθε επαφή με τους αγωγούς που πιθανόν θα βρίσκονται στο έδαφος κατά την διάρκεια των εργασιών, γιατί αυτή η επαφή μπορεί να είναι επικίνδυνη.

Για τους ίδιους λόγους ασφάλειας επίσης, οι εσωτερικές σας εγκαταστάσεις θα θεωρούνται ότι ευρίσκονται συνεχώς υπό τάση.

Σας ενημερώνουμε ότι πληροφόρηση για τις προγραμματισμένες προσωρινές διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος παρέχεται και από την ιστοσελίδα του ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. (www.deddie.gr).

Από τον ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Την Κυριακή 5 Μαΐου “βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στο λιμάνι της Κορώνης

Την Κυριακή του Πάσχα 5 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί η “Βαρκαρόλα τη βραδιά των ευχών” στην προκυμαία της Κορώνης, που θα ξεκινήσει στις 20:00. Οι βάρκες των ιδιωτών και των επαγγελματιών ψαράδων θα ξεκινήσουν στις 20:00 να δέχονται επισκέπτες για βαρκάδα εντός του λιμανιού της Κορώνης, με σημείο συνάντησης μπροστά από το πρώην Δημαρχείο. Οι συμμετέχοντες

Ξεκινά τη Δευτέρα του Πάσχα η 10η Γιορτή λουλουδιών

Επικοινωνία με το Δήμο Επικοινωνήστε με το Δήμο στα παρακάτω στοιχεία Ελευθερολακώνων 1, Τ.Κ. 23200 dimarxos@1315.syzefxis.gov.gr 2733360300
00:08:02

Πλήθος πιστών και κατάνυξη στην περιφορά του Επιταφίου στο Δερβένι Κορινθίας

Σε κλίμα συγκίνησης και κατάνυξης τελέσθηκε το βράδυ της...
00:00:00

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 – Η περιφορά των Επιταφίων στο Λεωνίδιο

Πάσχα στο Λεωνίδιο 2024 - Η περιφορά των Επιταφίων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο