Χρησιδάνειο για παραχώρηση χώρου στον Αθλητικό Όμιλο Ξυλορακέτας «Τρίτων»

Από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας «Τρίτων» Καλαμάτας Δημήτρη Θάνο, υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, σύμβαση για την παραχώρηση χώρου νοτιοανατολικά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Ομίλου Ξυλορακέτας «Τρίτων» Καλαμάτας Δημήτρη Θάνο, υπεγράφη σήμερα, Παρασκευή 17 Μαρτίου 2023, σύμβαση για την παραχώρηση χώρου νοτιοανατολικά του Πάρκου Κυκλοφοριακής Αγωγής.

Σκοπός της παραχώρησης του εν λόγω χώρου, άνευ ανταλλάγματος και για χρονικό διάστημα 5 ετών, η ανάπτυξη των αθλητικών δραστηριοτήτων του Ομίλου.

Παρόντες στο γραφείο Δημάρχου κατά την υπογραφή του χρησιδανείου ήταν ο Αντιδήμαρχος Σαράντος Μαρινάκης και η ταμίας του Αθλητικού Ομίλου Κατερίνα Κυριακοπούλου.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης