Εισιτήρια για τον αγώνα Αστέρας Τρίπολης – ΠΑΣ Γιάννινα

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο (18/02, 20:00) στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης για τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, το Σάββατο (18/02, 20:00) στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Εισιτήρια για την 23η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2022-2023 με την ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, θα διατίθενται στο Star Store (Εθνικής Αντιστάσεως 67) από την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου έως και το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου κατά τις ώρες λειτουργίας καταστημάτων.

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια του γηπέδου “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης” θα είναι ανοιχτά από τις 17:00. 

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι: 

Όλες οι θύρες : 15€ κανονικό, 5€ παιδικό 

Σύμφωνα με τον αθλητικό νόμο, όλα τα εισιτήρια αγώνα εκδίδονται ονομαστικά, βάσει του αριθμού ΑΜΚΑ και της επίδειξης του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του κατόχου.

Ώρα ανοίγματος θυρών γηπέδου: 18:00.

Ώρα έναρξης αγώνα: 20:00.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης