“Γίνε ένα αστέρι για ένα παιδί με σοβαρή ασθένεια”

26 χρόνια πέρασαν από την ίδρυση του “Κάνε-μια-ευχή” Ελλάδος και το πρόγραμμα “Αστέρι της ευχής” αποτελεί μέρος του οργανισμού τα 24 από αυτά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

26 χρόνια πέρασαν από την ίδρυση του “Κάνε-μια-ευχή” Ελλάδος και το πρόγραμμα “Αστέρι της ευχής” αποτελεί μέρος του οργανισμού τα 24 από αυτά.

Με το σημαντικό ποσό των 2 ευρώ, μπορεί κανείς να συνεισφέρει ουσιαστικά στην εκπλήρωση ευχών και παράλληλα να λάβει ως αναμνηστικό το “Αστέρι της ευχής”. Εάν κάποιος ιδιώτης, ομάδα ή σχολείο θέλει να επιδράσει επιπλέον στις ζωές των παιδιών του φορέα, μπορεί να επιστρέψει στον οργανισμό τα μικρότερα, εσωτερικά αστέρια με τις ευχές του. Η αλληλεπίδραση αυτή εγκαινιάστηκε πέρυσι για πρώτη φορά και αποδείχθηκε ιδιαίτερα ευεργετική για την ψυχολογία των παιδιών.

Γραμμή επικοινωνίας για το “Αστέρι της ευχής”: 210 9637667 – 6946 856934, schools@makeawish.gr

Συντονίστρια Ομάδα: Μαρία Γκαμαλούτσου, Χάρης Πατούνης, Ελένη Μουρελάτου.

Με κεντρικό μήνυμα «Είσαι το αστέρι μου», το “Αστέρι της ευχής” καλεί τους μαθητές σε όλη την Ελλάδα να αποκτήσουν το δικό τους χάρτινο αστέρι, με μία δωρεά των 2 ευρώ, συνεισφέροντας στην εκπλήρωση ευχών.

Το “Make-A-Wish (Κάνε-μια-ευχή Ελλάδος)” εκπληρώνει ευχές παιδιών 3 – 18 ετών που νοσούν από σοβαρές ασθένειες. Το “Αστέρι της ευχής” είναι εκπαιδευτικό πρόγραμμα που υλοποιείται σε όλα τα σχολεία με την άδεια του υπουργείου Παιδείας.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης

Στη Βουλή ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός για την κύρωση της σύμβασης παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας

Τις θέσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου ανέπτυξε στη Βουλή των Ελλήνων ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός, κατά τη συνεδρίαση της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων για το σχέδιο νόμου που αφορά την κύρωση της Σύμβασης Παραχώρησης του Διεθνούς Αερολιμένα Καλαμάτας «Καπετάν Βασ. Κωνσταντακόπουλος