Άδεια λειτουργίας για τα νέα βρεφικά τμήματα στους Δ’ και Ζ’ Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εκδόθηκε η άδεια λειτουργίας των δύο νέων βρεφικών τμημάτων για τους Δ’ και Ζ’ Δημοτικούς Βρεφονηπιακούς Σταθμούς, σε συνέχεια ομόφωνης απόφασης που είχε ληφθεί κατά την 18η/2022 συνεδρίαση του Δ.

Σ. Καλαμάτας.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω των δύο νέων βρεφικών τμημάτων, προσφέρονται 24 συνολικά νέες θέσεις, για τις ηλικιακές κατηγορίες 6-18 μηνών και 18 μηνών – 2,5 ετών.

Όπως ενημέρωσε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Γιώργος Φάβας, στο αμέσως επόμενο Δ.Σ. θα έρθει προς έγκριση το θέμα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σχετική διαδικασία και να ανοίξει η εφαρμογή για την υποβολή των αιτήσεων για τη νέα ηλικιακή κατηγορία 6-18 μηνών. Όσον αφορά την ηλικιακή κατηγορία 18 μηνών – 2,5 ετών θα καλυφθούν οι θέσεις από επιλαχόντες των Δημοτικών Βρεφονηπιακών Σταθμών, μετά τη σχετική ανακατάταξη αυτών σύμφωνα με την μοριοδότησή τους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καθιερωμένη εκδήλωση «Το Κάψιμο του Ιούδα»

Ο Δήμος Τρίπολης ανακοινώνει ότι στο πλαίσιο των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων του Πάσχα θα υπάρξει μια αλλαγή σε σχέση με την καθιερωμένη πραγματοποίηση του δρώμενου « Το κάψιμο του Ιούδα».  Η εκδήλωση αυτή δε θα πραγματοποιηθεί, ως είθισται, στην Πλατεία Φιλικών «Πλατεία των Προσφύγων της Μικράς Ασίας-Γιώργος Καραγιάννης», λόγω της εκδημίας του σπουδαίου Τριπολίτη και

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικής Επιτροπής (30/4/2024)

Την Μ. Τρίτη (30/4/2024) στις 12.00, θα διεξαχθεί συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής. Διαβάστε την πρόσκληση της συνεδρίασης, ΕΔΩ.

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε περιοχές NATURA, πάρκα και άλση στις Περιφερειακές Ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας

Ισχύει διήμερη προληπτική απαγόρευση διέλευσης, παραμονής και κυκλοφορίας προσώπων και οχημάτων, σε περιοχές NATURA, καθώς και σε δασικά οικοσυστήματα, πάρκα και άλση στις περιφερειακές ενότητες Αργολίδας, Κορινθίας και Λακωνίας. Η εφαρμογή του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας οχημάτων και παραμονής εκδρομέων καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου (από 00:00  έως και 24:00 ) είναι για

20η Τακτική συνεδρίαση Δημοτικής Επιτροπής

20Η-29-04-2024-ΟΡΘΗ-ΕΠΑΝΑΛΗΨΗΛήψη

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο