Σύσκεψη στην Π.Ε. Μεσσηνίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας προήδρευσε συ σύσκεψη που έλαβε χώρα το πρωί χθες Πέμπτη 30 Ιουνίου, στο διοικητήριο της Π.Ε. Μεσσηνίας, στην Καλαμάτα.

Στην εν λόγω σύσκεψη, με τη συμμετοχή στελεχών της Περιφερειακής Ενότητας και υπηρεσιακών παραγόντων ρυθμίστηκε σειρά ζητημάτων, τα οποία κατά κύριο λόγο αφορούσαν στη μετακίνηση των υπηρεσιών από το διοικητήριο -στο κτήριο του οποίου σύντομα πρόκειται να ξεκινήσουν εργασίες ανακαίνισης και αναβάθμισής του.

Στη διάρκεια της σύσκεψης, ο περιφερειάρχης ενημέρωσε ότι η διαδικασία του εν λόγω έργου έλαβε τη σχετική έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο και πλέον επίκειται υπογραφή της σύμβασης με τον εργολάβο.

Ακόμα, γνωστοποιήθηκε ότι με ταχείς ρυθμούς προχωρούν οι επισκευές στο κτήριο των πρώην σχολών Παπαφλέσσα και στα κτήρια του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων στην Καλαμάτα, στα οποία μετακινούνται το επόμενο διάστημα οι υπηρεσίες της Π.Ε. Μεσσηνίας, ενώ έχουν επιλυθεί και τα ζητήματα σχετικά με την υδροδότησή τους, τα οποία είχαν επισημάνει οι υπάλληλοι της Περιφερειακής Ενότητας.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκτίμηση κόστους πασχαλινού τραπεζιού 2024 και σύγκριση με το αντίστοιχο περσινό

Το Ινστιτούτο Εμπορίου και Υπηρεσιών της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου...

ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024

Download [162.00 B] The post ΚΕΝΤΡΟ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΙΟΥ 2024 appeared first on .

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ)

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] Download [162.00 B] The post ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΟΡΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ – ΠΑΣΧΑ 2024 (ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ) appeared first on .

Τα κάλαντα του Λαζάρου έψαλλαν στον Δήμαρχο Πύλου-Νέστορος Παναγιώτη Καρβέλα μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου

Λίγες ημέρες πριν την έλευση της Μεγάλης Εβδομάδας, μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πύλου, συνοδευόμενα από εκπαιδευτικούς του Σχολείου, επισκέφθηκαν το Δημαρχείο στην Πύλο και έψαλλαν στον Δήμαρχο και στα μέλη της Δημοτικής Αρχής τα Κάλαντα της Ανάστασης του Λαζάρου, αναβιώνοντας το έθιμο. Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κ. Παναγιώτης Καρβέλας ευχαρίστησε όλα τα παιδιά που επισκέφθηκαν το Δημαρχείο και

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο