e- Απάτες: Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές

Ενημερωτική Εκδήλωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας: «e- Απάτες: Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενημερωτική Εκδήλωση Επιμελητηρίου Αρκαδίας: «e- Απάτες: Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές»

Το Επιμελητήριο Αρκαδίας, στο πλαίσιο της έγκαιρης και έγκυρης ενημέρωσης των μελών του και η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «e– Απάτες: Οι νέες μέθοδοι εξαπάτησης πολιτών και επιχειρήσεων και τρόποι προφύλαξης από αυτές» την Τετάρτη 29 Ιουνίου στις 6:30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας (25ης Μαρτίου & Πανός 21, Τρίπολη).

Οι εισηγητές της εκδήλωσης, ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, Αστυνόμος Α’ κ. Ανδρικόπουλος Βασίλης και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αρκαδίας Ταξίαρχος κ. Λάμπρος Κατσαντώνης.

 

Κατά την εκδήλωση θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν οι συχνότεροι τρόποι δράσης και μεθοδολογίες που χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, οι νέες μορφές απάτες, με έμφαση στις διαδικτυακές και ηλεκτρονικές, ενώ θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές για την προστασία των πολιτών και των επαγγελματιών.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συμμετοχη ΑΡΚΟΑΜ στην καλοκαιρινή ημερίδα του ΚΑΟΜ

Ο ΑΡΚΟΑΜ έδωσε δυναμικό «παρών» στην καλοκαιρινή ημερίδα του...

Νεστόρεια 2026: Πλούσιο πολιτιστικό πρόγραμμα στη Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος

Η Χώρα του Δήμου Πύλου – Νέστορος υποδέχεται και φέτος τα Νεστόρεια 2026 , έναν σημαντικό πολιτιστικό θεσμό που για δεκαετίες αποτελεί σημείο αναφοράς για την ανάδειξη της ιστορίας, της παράδοσης και της δημιουργικής έκφρασης του τόπου μας. Με επίκεντρο τον πολιτισμό και την ανθρώπινη συμμετοχή

Κλιματιζόμενος χώρος στον Δήμο Βόρειας Κυνουρίας λόγω καύσωνα

Σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της Εθνικής...

Με επιτυχία οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια σε Παλαιοπαναγιά και Καρυές

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εκδηλώσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των δημοτών για την Άνοια, που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Σπάρτης και το Κέντρο Ημέρας για