Αυτοκίνητο παγιδευμένο με χειροβομβίδα βρέθηκε στο Ναύπλιο

Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που ήταν παγιδευμένο με χειροβομβίδα στο Ναύπλιο στα τέλη Απριλίου. Από την πλευρά της ωστόσο η ΕΛΑΣ δεν έχει δημοσιοποιήσει οτιδήποτε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μυστήριο καλύπτει τον εντοπισμό ενός αυτοκινήτου που ήταν παγιδευμένο με χειροβομβίδα στο Ναύπλιο στα τέλη Απριλίου. Από την πλευρά της ωστόσο η ΕΛΑΣ δεν έχει δημοσιοποιήσει οτιδήποτε.

Το ΙΧ ανήκει σε ιδιοκτήτη ξενοδοχείου και νυκτερινών κέντρων που είχε προχωρήσει προ μερικών ετών σε καταγγελίες εναντίον στελεχών του υπουργείου Ανάπτυξης ότι είχαν ζητήσει «μίζες» για έγκριση κοινοτικών κονδυλίων, ενώ φέρεται να είχε προχωρήσει σε δικαστικές ενέργειες σε βάρος αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ. για θέματα αποζημίωσης από παροχή πληροφοριών!

Σύμφωνα με το σχετικό έγγραφο της ΕΛ.ΑΣ., το παγιδευμένο ΙΧ μάρκας Smart βρέθηκε το πρωί της 30ής Απριλίου 2016 στο πάρκινγκ νυκτερινού κέντρου στο 2ο χιλιόμετρο της οδού Νέας Κίου – Ναυπλίου. Εντοπίστηκε πετονιά με την οποία ήταν δεμένη η χειρολαβή της πόρτας στη θέση οδηγού, η οποία κατέληγε στην περόνη χειροβομβίδας αμυντικού τύπου που βρισκόταν στην άσφαλτο, πίσω από τον δεξιό τροχό του Smart, σκεπασμένη με φύλλα δέντρου. Στο σημείο κλήθηκαν πυροτεχνουργοί που εξουδετέρωσαν τον αυτοσχέδιο μηχανισμό και παρέλαβαν τη χειροβομβίδα.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έλαβαν κατάθεση από τον ιδιοκτήτη του ΙΧ ο οποίος αναφέρθηκε σε ορισμένα «εκκρεμή ζητήματα» που είχε με ιδιώτες αλλά και αστυνομικούς. Δεν προχώρησε ωστόσο σε περαιτέρω διευκρινίσεις ενώ επεσήμανε ότι το τελευταίο χρονικό διάστημα δεν είχε δεχθεί απειλές.

 

tovima.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης