2η θέση για τον Νασιάκο Γιώργο της ΑΕΚ Τρίπολης (τένις)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Μια ακόμη διάκριση για τον όμιλο τένις της ΑΕΚ Τρίπολης και τον αθλητή Νασιάκο Γιώργο στο 2ο Ε3 της χρονιάς στην κατηγορία για αγόρια κάτω των 12 ετών.

 Ο Νασιάκος κατέκτησε για πρώτη φορά φέτος διάκριση σε Ε3 τουρνουά καθώς στο προηγούμενο ενωσιακό σταμάτησε ένα βήμα πριν την τετράδα. Τώρα όμως ο αθλητής του Γ. Παπαδόπουλου και της προπονητικής του ομάδας έφτασε μέχρι τον τελικό και κατέκτησε την 2η θέση πραγματοποιώντας πραγματικά σπουδαίες εμφανίσεις.

Σε ταμπλό των 32 αθλητών ο Νασιάκος επικράτησε στον πρώτο γύρο του Μπάμπη (ΟΑ Ξυλοκάστρου) με 2-0 σετ (40, 40) και στον 2ο γύρο, σε εμφύλιο “ενδοοικογενειακό” αγώνα  του Νασιάκου Ιάσονα (AEK Τρίπολης) με 2-0 σετ (40, 42). Στην οκτάδα και για την είσοδό του στα ημιτελικά ο Νασιάκος επικράτησε του Κυριακόπουλου (ΑΟΑ Πατρών) με 2-1 σετ ( 24, 40, (4)).  Στα ημιτελικά ο αθλητής του ομίλου μας επικράτησε του αθλητή Σπυράκη από τον Ρήγα ΑΟΑ με 2-0 σετ (64, 75) αλλά ηττήθηκε από τον έτερο αθλητή του Ρήγα ΑΟΑ, Τούντα Μάριο στον τελικό με 2-0 σετ (16, 46) κατακτώντας την 2η θέση του Ε3. Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα.

Πολλά συγχαρητήρια από την προπονητική ομάδα και την επιτροπή διοίκησης του ομίλου στον Νασιάκο Γιώργο για την πρώτη του φετινή επιτυχία και ευχόμαστε καλή αγωνιστική συνέχεια στο Arcadian Tennis Open 2016  που βρίσκεται σε εξέλιξη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

spot_img
- Advertisment -spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση του Δημάρχου Σπάρτης, κ. Μιχάλη Βακαλόπουλου με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτισμού, κ. Γιώργο Διδασκάλου

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Μιχάλης Βακαλόπουλος συναντήθηκε σήμερα Μεγάλη...

Μοίρασε τρόφιμα το Κοινωνικό Παντοπωλείο Δ.Κορινθίων

Χθες Μ. Τετάρτη 1 Μαΐου το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορινθίων μοίρασε τρόφιμα, ελαιόλαδο και νωπό κοτόπουλο σε 115 οικογένειες, προσπαθώντας να ενισχύσει το γιορτινό τραπέζι αυτές τις Άγιες Ημέρες. Στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι η αρωγή στις ευπαθείς οικογένειες να παρέχεται κάθε μήνα. Στόχο που θα καταβάλουμε κάθε προσπάθεια να επιτύχουμε. Καλή και ευλογημένη

Συλλήψεις σε Αρκαδία και Κορινθία για κροτίδες και αυτοσχέδια πυροτεχνήματα

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία σε Αρκαδία...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο