Ανοικτό κάλεσμα Επιμελητηρίου στις Αρκαδικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με τη μηχανογράφηση της ψηφιακής τιμολόγησης. Σεμινάριο «Το myDATA στην πράξη»

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών και Ελευθ. Επαγγελμάτων Αρκαδίας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή ολοκληρώθηκε το ενημερωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αρκαδίας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Λογιστών – Φοροτεχνικών και Ελευθ. Επαγγελμάτων Αρκαδίας την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου στις 5.30 μ.

μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Αρκαδίας. Θέμα του σεμιναρίου ήταν «Το myData στην πράξη» με κεντρικό εισηγητή τον κ. Χρήστο Κρίγκα, Οικονομολόγο-Φοροτεχνικό–Σύμβουλο Επιχειρήσεων

Τις εργασίες άνοιξε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας κ. Γιάννης Τρουπής ο οποίος αναφέρθηκε στη σημαντικότητα του σεμιναρίου και τόνισε ότι επιχειρήσεις και λογιστές να εμπιστευτούν και να στηρίξουν τους Αρκάδες επαγγελματίες που αναλαμβάνουν τη μηχανογράφηση της ψηφιακής τιμολόγησης και τις εφαρμογές εμπορικής διαχείρισης. Ο κ. Τρουπής έκανε ανοικτό κάλεσμα στις Αρκαδικές επιχειρήσεις που ασχολούνται με το εν λόγω αντικείμενο να απευθυνθούν στο Επιμελητήριο Αρκαδίας για να προβληθούν μέσα από εκδηλώσεις και όχι μόνο, «ώστε τα χρήματα να ανακυκλώνονται στο νομό μας» όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Λογιστών – Φοροτεχνικών και Ελευθέρων Επαγγελμάτων κ. Γιώργος Μαυρόγιαννης, ευχαρίστησε τον εισηγητή κ. Κρίγκα και το συνεργάτη του καθώς και το Επιμελητήριο Αρκαδίας για τις δράσεις και πρωτοβουλίες του και τόνισε ότι πρέπει όλοι να κάνουν υπομονή για τη πορεία που έχουν μπροστά τους κάτω από δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Ο κ. Κρίγκας ανέλυσε διεξοδικά τη νέα πραγματικότητα για τις επιχειρήσεις και τους ελεύθερους επαγγελματίες σχετικά με την υποχρέωση αυτών στην τήρηση πλέον ηλεκτρονικών βιβλίων, τη διαδικασία της ηλεκτρονικής διαβίβασης των δεδομένων και πολλά άλλα θέματα, ενώ απάντησε και σε πληθώρα ερωτήσεων των συμμετεχόντων οι οποίοι καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα πραγματικότητα.

Πατήστε myDATA για να κατεβάσετε την παρουσίαση

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ myDATA στην πράξη

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης