Yoga για εγκύους στην Τρίπολη!

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, Αρκαδίας υπό την στήριξη του Πανελλήνιου Δικτύου υποστήριξης μητρικού θηλασμού διοργανώνει εκδήλωση για τις  έγκυες μητέρες και όχι μόνο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η Ομάδα Υποστήριξης Μητρικού Θηλασμού και Μητρότητας, Αρκαδίας υπό την στήριξη του Πανελλήνιου Δικτύου υποστήριξης μητρικού θηλασμού διοργανώνει εκδήλωση για τις  έγκυες μητέρες και όχι μόνο.

Στις 8 Μαΐου και ώρα 11:00 το πρωί στο γυμναστήριο Golden Gym, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση με θέμα:

Γιόγκα για εγκύους – Διατροφή στην εγκυμοσύνη και το θηλασμό

Η γυμνάστρια και εκπαιδευμένη Prenatal Instructor,Σάντυ Κουταλιανού  θα μιλήσει για την άσκηση και συγκεκριμένα για τη Γιόγκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Θα παρουσιάσει ασκήσεις χαλάρωσης, αναπνοές, ασκήσεις Kegel και άλλα πολλά που μπορεί να κάνει μια γυναίκα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της από το δεύτερο τρίμηνο και μέχρι πριν γεννήσει.

Επίσης ο διαιτολόγος – διατροφολόγος Δημήτρης Μπερτζελέτος θα μας μιλήσει για τη διατροφή κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και κατά τη διάρκεια του θηλασμού. Ποιές τροφές είναι ευεργετικές και ποιες απαγορεύονται.

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση που όλες οι έγκυες μητέρες θα πρέπει να παρακολουθήσουν. Οι ομιλητές εθελοντικά μας προσφέρουν τη γνώση τους και το γυμναστήριο Golden Gym το χώρο του.

Είσοδος ελεύθερη.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης