Ευχαριστήριο από το Επιμελητήριο Αρκαδίας προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα για το Μεσογειακό Κέντρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για την “έμπρακτη στήριξη στο πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για τη δημιουργία του «Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου» (ΜΕΚΕΠΠ) στην Αρκαδία” απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ευχαριστήρια επιστολή προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα για την “έμπρακτη στήριξη στο πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για τη δημιουργία του «Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου» (ΜΕΚΕΠΠ) στην Αρκαδία” απέστειλε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας Γιάννης Τρουπής.

Στην εν λόγω επιστολή του προς τον περιφερειάρχη, ο πρόεδρος του πιο πάνω φορέα σημειώνει ειδικότερα:

“Αγαπητέ κύριε Περιφερειάρχη,

εγώ προσωπικά και η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Αρκαδίας σας ευχαριστούμε θερμά για την έμπρακτη στήριξή σας, στο πάγιο αίτημα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, για τη δημιουργία του «Μεσογειακού Κέντρου Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού Πελοποννήσου» (ΜΕΚΕΠΠ) στην Αρκαδία.

Η ανακοίνωσή σας, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου της ΔΕΘ, για τη συνεργασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ, σχετικά με τη διερεύνηση του Κέντρου σηματοδοτεί ένα κομβικό σημείο στην εξέλιξη του έργου, ώστε να μπουν οι πρώτες βάσεις.

Η υπογραφή του μνημονίου της ΔΕΘ-HELEXPO με τη Συντονιστική Επιτροπή του Σχεδίου Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης (ΣΔΑΜ), σκιαγραφεί το αναγκαίο πλαίσιο συνεργειών και ευρύτατων συνεργασιών μέσα από το οποίο θα πραγματοποιηθεί με επιτυχία αυτό το εγχείρημα.

Ενα εγχείρημα, που από την πρώτη μέρα της ανάληψης των καθηκόντων σας, ως Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, οραματιστήκαμε από κοινού να υλοποιήσουμε και είμαστε σίγουροι ότι με συλλογική προσπάθεια θα το καταφέρουμε.

Οπως ήδη σας έχω αναφέρει το Επιμελητήριο Αρκαδίας και η Εταιρία Ανάπτυξης Πελοποννήσου «Αγαπήνωρ», του Επιμελητηρίου Αρκαδίας είναι στη διάθεσή σας να στηρίξουν ενεργά αυτό το μεγάλο και ουσιαστικό έργο”.

 

Την επιστολή του προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, μπορείτε να δείτε εδώ.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης