Ισχυρή σεισμική δόνηση 5,2 Ρίχτερ στην Ζάκυνθο

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 04:05 τα ξημερώματα αναστάτωσε τους κατοίκους της Ζακύνθου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Η ισχυρή σεισμική δόνηση των 5,2 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ που σημειώθηκε στις 04:05 τα ξημερώματα αναστάτωσε τους κατοίκους της Ζακύνθου.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 86 χιλιόμετρα δυτικά – νοτιοδυτικά της Ζακύνθου και 330 χιλιόμετρα δυτικά της Αθήνας. Ο σεισμός ήταν επιφανειακός, με το εστιακό βάθος στα 10 χλμ.

Ο σεισμός έγινε αισθητός σε μεγάλη έκταση, ενώ ακολούθησαν αρκετοί σεισμοί μικρότερης έντασης. Πληροφορίες, από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ζακύνθου, αναφέρουν πως δεν υπάρχουν τραυματισμοί ή ζημιές.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης