Υπό καταρρακτώδη βροχή η παρέλαση στην Καλαμάτα (vid+pic)

Ο καιρός δε στάθηκε σύμμαχος στον κόσμο που πήγε παρελάσει αλλά και να παρακολουθήσει τη σημερινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο καιρός δε στάθηκε σύμμαχος στον κόσμο που πήγε παρελάσει αλλά και να παρακολουθήσει τη σημερινή παρέλαση της 25ης Μαρτίου στην Καλαμάτα.

Υπό καταρρακτώδη βροχή η παρέλαση στην Καλαμάτα (φωτογραφίες και βίντεο) – See more at:…

Δημοσιεύτηκε από ΘΑΡΡΟΣ News στις Παρασκευή, 25 Μαρτίου 2016

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/I3Q861xQ9Es” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Παρά τις δυσκολίες όμως η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κανονικά με τους μαθητές να είναι τυχεροί αφού κατά τη μεγαλύτερη διάρκεια της παρέλασης ο καιρός περιορίστηκε στο ψιλόβροχο.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, τελέστηκε πανηγυρική Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Υπαπαντής του Χριστού, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Μεσσηνίας κ. Χρυσοστόμου.
Τον πανηγυρικό της ημέρας εκφώνησε ο καθηγητής Ιωάννης Μπουγάς.
Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε κατάθεση στεφάνων στο μνημείο πεσόντων ηρώων της πλατείας 23ης Μαρτίου. Οι εκδηλώσεις εορτασμού έκλεισαν με την καθιερωμένη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση ενώπιον των αρχών.
Τη βουλή και την κυβέρνηση εκπροσώπησε στον εορτασμό ο βουλευτής Μεσσηνίας Π. Κωνσταντινέας.
Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στα μηνύματα της ημέρας, τονίζοντας την ανάγκη ομόνοιας και αλληλεγγύης. “Χρειάζεται να διαβάσουμε την ιστορία μας και όχι να την ξαναγράψουμε” δήλωσε χαρακτηριστικά.
Παρέστησαν, επίσης, η αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Ελ. Αλειφέρη, ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, ο εκπρόσωπος της ΝΔ τέως υπουργός Ι. Λαμπρόπουλος, ο ανώτερος Διοικητής Φρουράς Καλαμάτας Σμήναρχος Κ. Χίνης και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας.

 

tharrosnews.gr

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης