Κρητικός – Γεραπετρίτης: “Ανάγκη επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ΛΑΓΙΟ και ΒΑΛΤΑΚΙ”

Νεοκλής Κρητικός σε Γιώργο Γεραπετρίτη: «Ανάγκη επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ΛΑΓΙΟ και ΒΑΛΤΑΚΙ - Πρόταση να αρθεί η υποχρεωτικότητα στείρωσης στα δεσποζόμενα»

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ.Γιώργο Γεραπετρίτη είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο βουλευτής Λακωνίας κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Νεοκλής Κρητικός σε Γιώργο Γεραπετρίτη: «Ανάγκη επίλυσης των ιδιοκτησιακών προβλημάτων σε ΛΑΓΙΟ και ΒΑΛΤΑΚΙ – Πρόταση να αρθεί η υποχρεωτικότητα στείρωσης στα δεσποζόμενα»

Συνάντηση με τον Υπουργό Επικρατείας κ.Γιώργο Γεραπετρίτη είχε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου ο βουλευτής Λακωνίας κ.

Νεοκλής Κρητικός σε εγκάρδιο και φιλικό κλίμα. Η αλληλοεκτίμηση μεταξύ των δύο είναι δεδομένη, ενώ τέθηκε βάση για στενή συνεργασία σε σειρά θεμάτων που απασχολούν την λακωνική κοινωνία.

Ο βουλευτής Λακωνίας ενεχείρισε στον Υπουργό τεύχος στο οποίο περιλαμβάνονται όλα τα στοιχεία για τα ιδιοκτησιακά προβλήματα στο ΛΑΓΙΟ και στο ΒΑΛΤΑΚΙ Λακωνίας. Επεσήμανε ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική βούληση, καθώς σε νομοτεχνικό επίπεδο λύση μπορεί να βρεθεί.

Επίσης ο κ.Κρητικός έθεσε το μεγάλο θέμα των ημέρων σχετικά με την υποχρεωτικότητα της στείρωσης στα δεσποζόμενα ζώα και του μετέφερε την ένταση, που δημιουργεί στη λακωνική κοινωνία το συγκεκριμένο ζήτημα. Πρότεινε να αρθεί η υποχρεωτικότητα στα δεσποζόμενα, όπως το έχει επανειλημμένως προτείνει σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης