Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη συναντήθηκε ο Παναγιώτης Νίκας – Τον ερχόμενο Ιούλιο θα επισκεφθεί ο πρωθυπουργός στην Πελοπόννησο

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα επισκεφθεί τον ερχόμενο Ιούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε συνέντευξη στην Τρίπολη θα προβεί σε εξαγγελίες και θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που την αφορούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου θα επισκεφθεί τον ερχόμενο Ιούλιο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος σε συνέντευξη στην Τρίπολη θα προβεί σε εξαγγελίες και θα δώσει απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα που την αφορούν.

Αυτό γνωστοποιήθηκε μετά τη συνάντηση που ο πρωθυπουργός είχε νωρίτερα σήμερα Τρίτη 18 Μαΐου, στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μαξίμου, με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος του απηύθυνε την σχετική πρόσκληση.

Ο περιφερειάρχης είχε τη δυνατότητα, στη διάρκεια της συνάντησης, να θέσει στον πρωθυπουργό όλα τα μεγάλα ζητήματα που αφορούν την Περιφέρεια σε όλους τους τομείς, μεταξύ των οποίων υποδομές, ανάπτυξη και περιβάλλον, ενώ υπέβαλε και υπόμνημα με εισηγήσεις με τις προτεραιότητες της περιφερειακής Αρχής.

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Οι φωνές της Τρίπολης τραγουδούν Στέλιο Καζαντζίδη σε μια μουσική βραδιά στην πλατεία Άρεως

Στην πλατεία Άρεως της Τρίπολης πραγματοποιήθηκε μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στο έργο του Στέλιου Καζαντζίδη. Η βραδιά περιελάμβανε ερμηνείες γνωστών λαϊκών τραγουδιών από το ρεπερτόριο του καλλιτέχνη, οι οποίες παρουσιάστηκαν από τοπικά μουσικά σχήματα και ερμηνευτές της περιοχής. Η εκδήλωση συγκέν

Τέμπη: Πρόταση για παραπομπή Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο

Ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Δημήτρης Μητρουλιάς εισηγείται προς το δικαστικό συμβούλιο του Αρείου Πάγου την παραπομπή του πρώην υφυπουργού Χρήστου Τριαντόπουλου στο Ειδικό Δικαστήριο,

Πάνω από 13.5 εκατ. ευρώ στην τοπική οικονομία και την καινοτομία από το ΕΠ «Δυτική Ελλάδα 2021-2027»

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριο Φαρμάκη , η απόφαση έγκρισης 49 αποτελεσμάτων αξιολόγησης