Με Μακρόν και Πρίγκιπα Κάρολο η παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Με επίσημους ηγέτες στην εξέδρα, με μάσκες και αποστάσεις, χωρίς την παρουσία πολιτών, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ για τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου

Με επίσημους ηγέτες στην εξέδρα, με μάσκες και αποστάσεις, χωρίς την παρουσία πολιτών, θα πραγματοποιηθεί η στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΟΡΕΝ αποκάλυψε το επιχειρησιακό σχέδιο της ΕΛ.ΑΣ, η οποία έχει τεθεί σε «κόκκινο» συναγερμό. Μεταξύ άλλων προβλέπονται ελεύθεροι σκοπευτές, ενώ «αποστειρωμένοι» θα είναι οι γύρω δρόμοι για πεζούς και αυτοκίνητα.

Δείτε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ:

https://www.youtube.com/watch?v=7WApNkJkbWI&ab_channel=OPEN

spot_img
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου προχωρά το νέο σχολικό συγκρότημα της Σπάρτης – Οριστικός ανάδοχος για το έργο των 6 εκατ. ευρώ

Ένα ακόμη ουσιαστικό βήμα προς την υλοποίηση του νέου σχολικού συγκροτήματος της Σπάρτης πραγματοποιήθηκε με την έγκριση οριστικού αναδόχου από την Περιφερειακή Επιτροπή για το έργο «6ο Δημοτικό Σχολείο Σπάρτης – 7ο Νηπιαγωγείο Σπάρτης», συνολικού προϋπολογισμού 6.000.000 ευρώ.

Καλαμάτα: Υπογράφηκε σύμβαση για τη δημιουργία νέων υπαίθριων χώρων στάθμευσης

Στην υπογραφή της σύμβασης για την υλοποίηση του έργου «Διαμόρφωση κοινόχρηστων χώρων και υπαίθριων χώρων στάθμευσης» προχώρησε ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος,

Στοχευμένες αστυνομικές επιχειρήσεις σε Αρκαδία και Κορινθία – 6 συλλήψεις

Στο πλαίσιο των επιχειρήσεων συνελήφθησαν συνολικά - 6 - άτομα Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών, πραγματοποιήθηκαν χθες (22.7.2026)

Συλλήψεις για ναρκωτικά και κλοπή σε Λακωνία και Μεσσηνία

Συνελήφθησαν, χθες (22.7.2026 ) το μεσημέρι , σε τοπική κοινότητα του δήμου Σπάρτης , από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης